Scudo Sports

Bakırköy

Merhaba :) Birazdan Bakırköy sahil yolundan Belgrad Ormanına kadar gideceğim, Ormanda da biraz arazide gezip geri döneceğim. Benimle birlikte gelmek isteyen varsa bekleyebilirim, Bakırköy ido iskelesinin oralarda buluşuruz özel mesajdan cep numaramı da veririm telefonlaşırız. Gelen var mı ?

Scudo
Bugün forumdan Kadir ile Belgrad`a gittik toplam 68,7 km sürdü gidiş.
Fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim :)

Bahçelievler-Bakırköy'den merhabalar :) Şimdilik sağlam bir bisikletim yok. Arayıştayım, en geç bayrama kadar almayı düşünüyorum. İyi forumlar...

Merhaba hoş bulduk.Sedona 321 tavsiye ederim almadıgıma pişman oldum....

Alabileceğim fiyat sınırlı benim biraz. 600-750 arası, civarı bakıyorum. Galiba 500 dolar sedona 321 sıfırı ama ikinci el bakıyorum daha çok

Salcano 212 HD o rakamlara rahatlıkla alırsın.
Baslangıc ıcın ıyı bır bısıklet.
3.000 Km kullandım ve hıc sorun cıkarmadı.

Sedona 321 piyasada kalmadı diye biliyorum. Bulabilirsen tavsiye ederim.

bende şirinevlerdeyim hafta sonları ataköy sahile düşelim arkadaşlar, :)

Merhabalar,

Bir süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten kaliteli üyelerden oluşmuş seviyeli ve bilgili tartışmalarını okuduğum bisikletforum'a katılmaktan dolayı mutluyum. Umarım güzel arkadaşlıklar edinebilirim burada.

31 yaşındayım, Bakırköy'de yaşıyorum, ortaokulda Bianchi Aspid ile bisiklet sevdalısı oldum. Bir süre yurtdışında çalıştım ve bazı zevklerden uzak kaldım ama İstanbul'a dönüp çalışmaya başlayınca hemen bir bisiklet edindim. :) Bisikletim Kron XC500.

Ben genelde Bakırköy-Ataköy-Yeşilyurt-Florya güzergahında pedal çeviriyorum. Uzun süre Türkiye'de olmadığım için, arkadaşlarımın hemen hepsi yurtdışındalar ve hep yalnız turluyorum. İstanbul'da hem bisiklet gezileri yapabileceğim hem de düzgün arkadaşlıklar kurabileceğim umuduyla bisikletforum'a üye oldum.

Bay-Bayan, yaşlı-genç farketmez, hem arkadaşlık hem de bisiklet gezileri için bana katılmak isterseniz ya da beni aranıza alırsanız memnun olurum.

Herkese sevgiler ve saygılar.

• Beğen
Tepkiler: svshndr
selam, ben de katılmak isterim. bir düzen ayarlayamaz mıyız belli günlerde saatlerde falan ya da burdan haberleşsek?

selam, ben de katılmak isterim. bir düzen belirlesek nasıl olur?

aynen bende cuma akşamları ve pazar gunleri aktılabilirim arkadaşlar... 05556302125 ;)

@gokhanbasar

hocam facebookta b sayfa açsanız ordan turları etknlik yaparsanız katılım olacaktır ;),
bende şirinevlerden katılırım, ;)

@ysufdran

facebooka gerek var mı bilmiyorum, sitede yeniyim ama burdan da konu açanları gördüm şu saatte şurda buluşuyoruz diye. öyle bir şey de yapabiliriz. mesela yarın akşam için şimdiden bir saat belirleyebiliriz. 10 Kasım için Sirkeci'ye gideceklerle de sahilde buluşup gidebiliriz.

selam ysufdran, diğer konuda da cevap yazdım sana ama bunu daha geç gördüm. cuma akşamı saat kaçta uygun olursun mesela? ben 7 gibi evde oluyorum, 7 7buçuktan sonra çıkabilirim ve haftasonları da %90 müsait oluyorum. 0530 954 53 88

Bir Selam da benden Florya <> Yeşilyurt güzergahındaki pedalcılar ;) Haftanın 2 günü hariç her sabah saat 08:00 - 09:30 arası lastiklerimi güzel sahilimizde aşındırıyorum umarım sizlerle karşılaşırız.. 2 farklı Aletle antreman yapıyorum
* Specialized HardRock Sport 29 Disc MTB
* Bianchi Aspid SF 26 Vbreak MTB
Tüm Pedalcılara Sağlıklı Günler

@gokhanbasar

tabii ama faceden de takip ediyolar ayni zamanda, hatta etkinlik acip oradan insanlari davet eiyolar
ve guzergahi da haritadan koyuyorlar sorusu olan aninda siruveriyor

cumalari sehir dsndan geliyorum ve sekiz gbi anak evde oluyorum aslinda,
simdi sinav. donemi gerci bi iki haftalik yogunluk var ondan snra pedallayabilirz;)

@ysufdran

hmm denk gelmedi demek bana, iyiymiş. facede takip etmek gerek ama neyi? :D facede bildiğin bir grup var mı? bu siteyle ya da üyelerle alakalı bir grup olursa iyi olur, açıkçası foruma kaptırdım kendimi, güvenilir insanlar var, başka ıvır zıvır sitelerle/gruplarla muhatap olmak istemem. :)

ne zaman müsait olursan, numaramı verdim araman yeter. tek başıma akşamları çıkmak zor geliyor, akşam trafiği diye gündüz olduğu gibi müzik filan da dinleyemiyorum. başka katılımlar da güzel olur, uzun-kısa turlar farketmez :)

Geri