Scudo Sports

Bakırköy

Hoş geldin.
Biz de iki arkadaş uzunca bir aradan sonra yeniden başladık. Bu akşam topkapı veya samatya sahile kadar inip sahilde turlamayı planladık. denk gelirsek orta bir yerde buluşulur, oradan devam edebilir bundan sonrakilerde.

• Beğen
Tepkiler: gokhanbasar
Scudo
Biz de topkapı tarafındanız. Sahile arada çıkıp turluyoruz. Ortada bir yerde buluşulabilir :)

hoşbuldum Halil bey :)

bir aksilik olmazsa yarın Avrupa Yakası Pedal Grubu'nun çarşamba gezisine katılmayı planlıyorum. Sahildeki Gelik'te 20.00'de toplanılıyor ve 20.30'da hareket. Orda tanışma fırsatımız olur, iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: svshndr
Arkadaşlar merhabalar, günaydınlar,

A.Y.P.G.'dan Hasan T. Bey'in de belirttiği üzere bu organize turlara katılabilirsiniz, bende yeni sayılırım iki ay kadardır kendileri ile vakit buldukça pedallıyoruz, A.Y.P.G.'deki ortam, muhabbet oldukça keyifli ve her yaştan katılımcı mümkün, aklı başında her pedalcıya yer vardır, her şey saygı - sevgi çerçevesindedir, turlarda güvenlik elden bırakılmaz.

Ben de yaklaşık 6 ay kadar ki yaz ve sonbahar dönemi bu aya kadar diyelim, İstanbul'daki ikinci ikametimde iş sebebi ve diğer sebeplerden ötürü Büyükçekmece'deydim genelde tek başıma çıkıyordum Güzelce tarafları vs. ayrıca buradaki mevcut arkadaşları da ara ara organize ederek pedallıyorduk fakat katılımdaki sayı arttıkça muhabbet ayrı bir olay uzun turlarda şehir içi olsun şehir dışı farketmez insana yol daha kısa geliyor, bende önümüzdeki hafta itibariyle tamamiyle İstanbul merkezdeki eve tekrardan geçiyorum, non - stop kısmetse A.Y.P.G. ile turlayacağım.

Herkese keyifli pedallar,

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
İNŞAALLAH müsait olursam ben de Yenibosnadan A.Y.P.G'na katılacağım.Hepsi burada com.dan ön farım bir kaç güne elimde olur bir de gözlük aldım mı tamamdır.Gruba güvenlik teçhisatı tam olrak girmek gerekiyormuş HASAN BEY gereken bilgiyi verdi sağ olsun.:)

Rıca ederım Oktay Bey. Her zaman beklerız... ;)

sayın Hasan Türker bey.

Yılda ~10 kez Ataköy 7.8.9 kısımda ikamet eden iyi bir bisiklet binicisine Bostancı'dan gelmekte ordan turlara çıkmaktayız.
Şu an konu İÜ ÇAPA Tıp karşısında çaldırdığım bisiklete rastlama ve haber verme umudu.

MONDiAL marka Turbulance modeli MAVi 26 jant Bisikletimi 27aralık 2012 perşembe akşamı

Şehremini TurgutÖzalMillet caddesi ÇAPA TIP fakültesi tam karşısı 135 numara Batı işhanı antresinden

kilidi kırılarak suretiyle çaldırdım. Görürseniz 0555 765 65 72 veya 0216 361 17 23 numaralı telefona veya

Şehremeni karakolu 212 534 80 53 telefonuna haber verebilirmisiniz ?

Metalik fosforlu kıvılcım mavisi rengi çok dikkat çekici olup istanbul'da ~üç tane vardır. Tabi mavi üzeri MONDİAL yazısı da büyük göze hemen çarpımaktadır..

Pres vurma şasi numarası bende kayıtlı olup sonradan taktığım donanımından telefonla bile hemen tesbit olunulur

Bülent Şişman

Resimleri merak ettim.
Bakırköy'deki yeni bisiklet yolunu ve Belgrad ormanındaki zemini ve tekin olup olmadığını çok merak ediyorum.
Tek gitmeyi düşünüyorum.

Merhabalar,

Marin CXR SLX bisikletim var. Aynakolunda bir sorun var kendim çözemedim ve ayrıca güzel detaylı bir bakım da yaptırmak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında önereceğiniz veya sizin gittiğiniz en iyi bakımı neresi yapıyor acaba? Önerilerinizi bekliyorum.
Herkese teşekkürler.

Ben Yeşil Bisiklet'i öneririm, yeri Fenerbahçe'de.

Arkadaşlar ben de son 15-20 gündür bisiklet kullanmaya başladım bisikletim yazlıktaydı ve 20 yıllıktı inanın hala çok iyi çalışıyor tabi fren sorunu yaşıyorum.Bisikletimi getirme amacım kilo vermekti ve gerçekten çok işe yaradı 112 kilodan 104 kiloya düştüm 1 ay bile olmadan.Benim güzargah akşamları Bahçelievler den başlıyorum bköy sinir hastanesi yanından züraatbaba ordan ataköy 9 kısım gidip geliyorum.Bisiklet kullanmak çok zevkli inanılmaz keyif alıyorum ama 2-3 kişi görünce hemen peşlerine takılasım geliyor işin aslı tek geziler biraz sıkıcı geçiyor lafın kısası şu hep beraber haftanın bir günü ve bir yer belirleyelim ve her hafta orda buluşalım.Mesela her perşembe akşamı saat 20 de atrium önünde buluşalım yada başka belirlediğimiz bir yerde.Bu sayede 7-8 kişi olursak o hafta 1-2 kişi gelmese bile yine kalabalık bir grup olup o şekilde dolaşırız...Felsefemiz eğlence,gezi ve spor için pedallıyoruz olcak,en ufak bir olayda birbirimizi tutup kollucaz...Ne dersiniz var mısınız???

Teşekkür ederim ilginize

Merhaba arkadaşlar ben mustafa keleş. 20 yaşındayım. 3 yıldır street yapıyorum. İki senedir profesyonel street-dj bisikletim var. Ns bikes traffic kullanıyorum. Bu spordan hiç ayrılmak istemiyorum aslında ama artık bisikletimi satmaya karar verdim. Çalıştığım için kullanmaya çok fırsatım olmuyor. İkinci el bölümünde ilan vericem ilgilenecek arkadaşlar olacağını biliyorum. Bisikletimi ve beni zaten tanıyorlar. Şimdiden teşekkürler..

Herkese merhaba.Arkadaşlar hemen hemen her gün 19:30-22:30 arası Bakırköy-Sirkeci bisiklet yolunu spor amaçlı çok fazla hıza ve yola girişmeden kullanmaktayım. Amacım spor yapmak. Bu şekilde bu hattı bu saatlerde kullanan arkadaşlar var mı acaba?

Ben de bir kaç kez bu yolu kullandım ancak yol arkadaşım olmadığı için çok sıkılmıştm. Birlikte gidebiliriz. Fazla hız yapmadan ve yola fazla bulaşmadan tabi ki :D

BakirkÖyden sİrkecİye bİsİklet yolu mu var? Zeytİnburnu-marmaray arasi bİrŞeyler var ama Üzerİnde gİdİlmez..hep ana yolu kullaniyorum

Bakirkoy zeytinburnu yedikule hep buralarda genelde bisiklet yolu olmasada bisiklete elverisli sayilir yollar var :)

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

Geri