Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
Abi ne olmuş ya tam anlayamadım ama kartepe turunda sorun çıkmış galiba senin bir bilgin var mı ne olduğu konusunda?

Bahçeşehirde ki bisikletçi arkadaşlar lütfen bir araya gelelim artık.

Engin abi bende yeni konu olarak bu sayfayı açtım diğer sayfaya rakip olarak değilim tabii ama simetriğime aykırı geldi ne yapayım hassas adamım bugün bisikletime binemedim ya çok mutsuzum.

@Engin YILDIZ

Abi yeni konu açtım Bahçeşehir adıyla ordan yazısırız artık.

Bende ayıptır söylemesi 82 km yapmışım Sirkeci'ye kadar git-gel....:D EEE siz anlatın durun öyle forumda gezip tozduğunuzu. Yalnız güneş koruyucumu sürmeyi unutunca iki renk odum resmen :( , eve dönünce farketim ne kadar komik olduğumu, olsun genede değdi bence kendime getirdi beni yollar.

• Beğen
Tepkiler: metin bayer
He bu arada evet, problem çıktı Kartepe turunda, tren seferi iptal olduğu için gidemedik, zaten onun acısını çıkartmak için Sirkeci'ye git gel yaptım, yerini tutmadı ama en azından yatıştırdı.

Metin'cim'cim iyi yapmışsın yeni konu açmakla, dün gece yazmışsın ama erken uyudum şimdi okudum özel mesajını.
Yukarıda Tuğba hanımda söylemiş zaten Kartepe'nin neden iptal olduğunu, zaten işim var diye gidemediğimden üzülüyordum.
Artık bir sonrakine sen de gelirsin.

Bu arada Cumartesi 10 Temmuz'da İznik turu var Feribotla Yalova'ya oradan İznik'e Harika bir tur çok keyiflidir, kendini ayarlayabilirsen ve tur düzenlenirse mutlaka gelmeye çalış.

önemlidir
ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

önemlidir
ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

@Tuğba Anbanazli

Vay benim rekorumu kırmışsın tebrikler üzüldüm gidemediğiniz için sağlık olsun bir daha ki sefere birlikte gideriz inşallah yarın akşam çıkmayı düşünüyomusun?

@Engin YILDIZ

Çok sağol Engin abi şu an ki duruma bakılırsa gelmem için herhangi bir sakınca görünmüyor ama yinede kısmet demek lazım benim iş durumunu biliyosun herşeye rağmen ben çok isterim...

@Tuğba Anbanazli

Sirkeciye kadar sürdün mü yoksa herhangi bir vasıta mı kullandın?

Aslında çarşamba çıkmayı düşünüyorum ama belki yarın da olabilir, telefonla haber veririm istersen eğer yarın çıkacak olursam.

• Beğen
@metin bayer

Ayıp ediyosun şimdi, vasıta belli....

• Beğen
Geri