abi hemen çıksam en geç 19:30 olur o da en geç yani aslında daha erken olurda tam kestiremiyorum şimdi geçen sefer uzattım ya yolu o yüzden kıyaslama yapamıyorumbir de bu kez daha kestirme yapıcağım için belki de daha erken olur eğer işin olursa beklerim abi sorun değil yarın akşam sınır yok bana kardeşimin maçı yok boşum sabaha kadar gezicez desen hayır demem...
Tamam abi öyle yapalım ben sana çıkarken haber veririm umarım yağmaz bizde yine güzel bir turu kazasız belasız bitirme mutluluğunu yaşarız abi öyleyse anlaştık...
Tamam abi kabul etmişsin bana geldi ileti bana müsade abi saat epey geç oldu yarın işte performansı düşürmiyeyim bugün öyle rahat çalıştım ki bütün kaslarımın ağrıdığını ve aynı zamanda kuvvetlendiğini hissettin bu sporu çok seviyorum ya...
En kısa zamanda ayakkabı işini halletmem gerek abi performansı çok güzel bu arada bizim km saati maxsimum hıza ayarlıymış abi eve gelince farkına vardım yani gelirken sizden sonra 39.6 hız yapmışım bir daha ki sefere ölçücez artık mesafeyi napalım ama bu yol çok kestirme normalde dönüş bu kadar uzun sürmezdi ama ben yolu tanımadığım için acele etmedim.