Abi senin de fotoların da var, Aytekinin Nusrat şapkasının yanında, fıskiyenin arkasında vb....ama bir daha ki turda hep seni çekecem söz...
Bugün Beylikdüzü-Silivri yaptım. Silivri sahiline vardığımda kendime çay ve çift kaşarlı tost ısmarladım. Bu arada 1 saat 30 dak olan performansım 1 saat 23 dak'a indi. Tam tostumu bitirdim Aytekin aradı, Çatalcaya gideceklermiş, ben gelemem dedim ama çatalca sapağında karşılarım sizi deyip, 15 dak moladan sonra koyuldum yola, Çatalca sapağına geldiğimde ortada kimse yoktu. 15 dak kadar bekledim arkadaşları, eee ne de olsa performansları çok iyi değil, biliyorum. 15 dak sonra Aytekin ve Berk gözüktü, sezginde aytekinle beraber çıkmış ama geride kalmış. 30 dakikada onu bekledik. Aytekin ve Berkle çok güzel ve seviyeli sohbet ettim, arada Sezginde birşeyler söyledi ama nefes nefese olduğu için ne dediğini anlayamadık, gerçi ne dediğinin de pek önemi yoktu. Fotolar çekindik, fotoları en kısa zamanda Facebook Beylikdüzü Bisiklet Grubuna koyacağım. Çekindiğimiz fotolarda Sezginde var, merak etmeyin, photoshop ile çıkartmaya çalışacağım onu fotolardan. İlla geldi bende çekineceğim sizle diye, kıramadık.
Herkese selamlar....