Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Forum kuralları değişmiş. Sanıyorum ondan banlandılar. Açıklama yapılsa iyi olurdu.

Scudo
evet açıklama ve onları geri istiyoruz bir insanı bamlamak bu kadar kolay olmasın

@halil atalay

Trinity ile konuştum az önce. Konunun detaylarını anlattı. Sanıyorum bundan sonra başka bir forumda devam edeceğiz.

Trinity'le ben de görüştüm. Bana göre biraz haksızlık olmuş gibi, Trinity ve Aytekin'e. Değerli forum yöneticilerinin bu konuyu tekrar gözden geçirmelerini diliyorum.Amaç bisiklete insan kazanmak olmalı, kaybetmek değil.

• Beğen
Tepkiler: lemagro
Değerli arkadaşlar;

Bilmeyenler için konuyu aydınlatmak isterim.

İstanbul yol grubundan genç bir arkadaşın bisikletliler derneğinin bir gezisinde ,bisikletçilerin görüntüsüyle ilgili yaptığı yorum forum yöneticileri olarak bizleri ,bisikletliler derneği üyelerini ve bütün bisikletseverleri rahatsız etti.

Bu arkadaş çok geçmeden aynı konuda aslında gönlünden geçenlerin sarfettiği sözler olmadığını ve bütün camiadan özür dilediğini bildirdi.Diğer grup üyeleri ve bizlerde konu hakkında özür dilenmesi dolayısıyla daha fazla uzamadan noktalanmasını arzu ettik ve bildirdik.

Fakat özür dilenmesine rağmen ne kadar üzücüdür ki hoşgörü gösterilmemiş,trinity72 isimli kullanıcı yapıcı olmayan üslubuyla konunun üzerine gitmiş,hakarete varan sözler sarfetmiş,Aytekin Erzan adlı kullanıcı ise destekler nitelikte ve tehditvari cümleler sarfetmiştir.

Sonuç:Forum yönetimi olaya karışan ve hakaret eden bir diğer kullanıcı ahmetG yi süresiz ,trinity72 yi ve Aytekin Erzan adlı kullanıcıları ise 10 ar gün siteden uzaklaştırmıştır.

Bisikletforum.com yönetimi bugüne kadar hiç bir olaya,tartışmaya,kuruma ya da kişiye taraf olmamıştır,olmayacaktır.

Başka bir forumda devam etmek ya da etmemek tamamen grup üyelerinin insiyatifindedir.Bisiklet forumu izleyen tek bir kişi kalsa dahi herkesin huzuru ve forumun kalitesi için kurallar muhakkak işletilecektir.

Uzaklaştırılan arkadaşların tümü bizlerinde sevdiği, saydığı dostlarımız arkadaşlarımızdır.

Konuyla ilgili anlayışınızı rica eder,herkese iyi forumlar dilerim.

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs gorunmedigi ve sıcaklık degerleri arttıgı icin bugun yani 11.03.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.03.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden florya sosyal tesisler,cay ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Aytekin Erzan
3 ) Berkero
4 ) Sezgihan
61) Halil Atalay

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.......Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0532 528 00 61

elmas kaptan olmadığı için ben yazıyorum kaptanımızı küstürdüler??

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
merhaba beylikdüzü büyükçekmece grubu :)

bende size birkaç kilometre mesafedeyim ( avcılar)

geçen hafta şans eseri halil altaydan forum la ilgili bilgi almıştım.

derhal üye oldum tabiki :)

yaptığınız organizasyonları zevkle okudum . yapılacak olanlarada katılmayı çok isterim.

en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: tunacalis
arkadaşlar ben aytekin erzan ın bir yakınıyım
onun keyfi yerinde siz neden böyle yırtnıyosunuz zaten bir gelibolu turu yapacak bunun için motive olması gerekiyordu forumdan bamlanması bi yönden iyi oldu
bu arada gurupta duymayan olabilir diye ben yazayım gelibolu seferi tarihi değişmiştir nedeni soğuk algınlığı ve yağışlar
halil bey buarada bende trabzonluyum ama hiç biyere bayrak dikmedim daha...
acaba trabzonlu değilmiyim....?

Florya gezisine kimler katılacak ? Lİste başlatır mısınız ?

@tunacalis

merhaba ,

florya turuna katılmak istiyorum. sanırım karşıdan gelen gruba sirkeciden katılmak doğru olur.ama avcılardan yalnız gitmek istemiyorum . beylikdüzü büyükçekmece ,, avcılar istikametinden sirkeciye gidecek olan varsa bende tura kesin olarak katılırım.

iletişim için 0532 497 88 67

saygılar.

@tunacalis

tuna beni tanıdınmı scott var bendede
rumeli kavağından aytekin erzan ın iş arkadaşı bende geliyorum biz florya flyinn varya oradan 08.450gibi hareket edeceğiz burada bikaç arkadaş daha katılıp sirkeci yapıcaz orada bizim iş yerinin olduğu yerden bir kaç arkadaş daha alacaz ha birde bakırköyden katılanlar olacak sirkeci toplanma bölgesinde gurupla buluşup geri florya yalnuız arkadaşım eğer aytekin erzanın dediği güzargah kullanulırsa yani sahil park tarafı orada yarıklar var yolcular çok dikkatli olması lazım lastiğin havasını biraz indirmemiz gerekebilir gerçi sen roller falan filan
ama ben kürek antremanlarından pek çeviremiyorum bu aralar
bu abah saat 05:00 da k.çekmece gölünde kürek antremanımız vardı
neyse yeni arkadaaşları organize edip gel bakırköyden sonra bi tt yapalım zaten aytekin ağabey beylik düzünü komple tt ci yapmış görelim bakalım

Beylikdüzü tayfası,

Saat 7:00'de Beylikdüzüköprüsü altından hareke geçeceğim. 07:15-07:20 arası avcılar yan yoldan devam edip, e-5 yolunu takip ederek Sefaköy sahil yolu girişinden Flyinn'de Aytekin ile buluşacağım...

Gelmek istiyenler, bu saatlerde yol üzeründe bulunsun....

Cep tel için özelden yazın lütfen...

Facebook Beylikdüzü Bisiklet Grubundan da takip edebilirsiniz....

(link)

@tunacalis

ben 50 msj kotamı dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum.

7 20 de avcılar köprüsünde olucam, metrobüse giden geçidin yanında beklicem.

eğer bi gecikme olursa bana 0 532 497 88 67 den haber verirseniz sevinirim.

İyi ki bir hafta sonu burada yoktuk herkes uğramış vallaha

Mahmut öncelikle hoşgeldin eğer hava el verirse çarşamba akşamı ibb.sosyal tesislerine gidiyoruz senide bekleriz

Bana ulaşmak için 532 582 00 61

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
15 Martın fotoları, Facebook Beylikdüzü Bisiklet Grubunda......

@halil atalay

hoşbulduk:)

benim malesef çarşamba akşam dersim var.Aslında gelmeyi çok istiyorum ama öğrencimin sınavı olduğu için erteleyemiyorum dersi.Sabit programımı değiştiricem, çarşamba günlerini boşaltıcam daha sonraki çarşamba programlarına katılabilmek için.

no yu kaydettim,

0 532 497 88 67 de benim numaram.

görüşmek üzere...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs olasılıgı az oldugu icin bugun yani 18.03.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece C.tesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 18.03.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Kumburgaz Spor Klubu Tesisleri'ne ... :) Cok ozlettik kendimiz onlara... :):) Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Devebagırtan veya Dallas ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) 61-Halil Atalay (hastalıktan kurtulursa)
4 ) Sinarit ( yagıs olmazsa )
5 ) Komboz ( yagıs olmazsa )
6 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar

Bugün izinli olmam ve birde üstüne üstlük havanında güzel olmasıyla Silivriye gidiş-dönüş toplam 80 km'lik bir tur yaptım. Dönüş sırasında sırasıyla Hasan Abiyi, Halili gördüm ve Aytekin'de beni otobüste yolculuk ederken görmüş. Arkadaşların samimiyeti ve içtenliği beni çok mutlu etti.

Yolculuğum sırasında şunu farkettim evde yaptığım roller antremanları sürüş kalitemi ciddi anlamda arttırmış. Geçmiş dönemlerde Silivriye giderken E-5 kenarındaki, emniyet şeridi bile sayılmayacak derecedeki incelikteki yolda giderken ikide bir yol kenarına çıkıyordum, şimdi bir çizgi halinde dengeli bir şekilde ilerliyebiliyorum. Birde şunu gördüm, Silivriye hiç molo ihtiyacı duymadan gidebildim.

Çok güzel bir tur oldu....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri