Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet arkadaşlar ben gelirim fakat Osmanlı çiğ köftesi yemek yok,

Scudo
arkadaşar avrupa yol idman gurubumuz kurulmuş olup konuyo bundan böyle tanışma istanbul avrupa varya oralarda biryerde bulup takip edebilirsiniz hayırlı olsun Tuniş ilk idmanı yaptık bile bence sen iç gelmeden vazgeç asfalt ağladı be ne çevirdik varya çaktırmadım ama dağıldım desem inanmayın zor durdurdular beni Bora Tirki de gurupta Bike&Outdoor da bakım servis sponsoru
neyse hayırlı uğurlu olsun tüm arkadaşları bekleriz

@AYTEKİN ERZAN

Hadi hayırlı uğurlu olsun, baalım nasıl bir grup olacağız. Beylikdüzü ekibi çatısı altında açıldığına göre, Beylikdüzü Bisiklet Grubu'nun ruhunu taşıyacağına eminim.

Çömez Beylikdüzü ekibi:D :D :D , merak etmeyin sizlerlede Çarşamba turlarına devam ederiz. Hemen üzülmeyin. Bu arada uyumazsam bu gecenin tur fotolarını Facebook Beylikdüzü Bisiklet Grubuna koyacağım.

Saygılar.....

merhaba arkadaşlar dün akşam çok güzeldi bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum ve turlarımızın devamını dilerim

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@halil atalay

halil arkadaşımıza canı gönülden katılıyorum arkadaşlar aynı dilek ve düşünşeleri bende taşıyorum görüşmek üzere....

Fotoları Facebbok Beylikdüzü Bisiklet Grubuna yükledim, oradan bakabilirsiniz. Gerçektende güzel bir geceydi, katılanların, ayaklarına, pedallarına sağlık...

Florya'istasyon'da Baktım Bir bir geçiyorlar. Aklıma Siz Geldiniz bir ıslık öttürdüm ama duyan olmadı :(:D

yarın hava yağmazsa ben merter'e gitiyorum ibb.büroda kısa bir iş sonrasında güngören,sefaköy giteceğim

Bugünkü tek başıma turumu tamamladım. sabah 10.00 gibi evden çıkıp bir soluk da avcılara vardım. Avcılardan geçerken, şu ifade işini de halledeyim dedim. hemen soluğu polis merkezinde aldım. o şerefsiz haddini bilecek. ifadeyi verdikten sonra oradan çıktım. sonra e-5 trafiğinin yoğun olması nedeniyle araçların arasında zik zak çizerek otomobillere nispet yaparcasına aralarından aktım gittim. büroya vardığımda firma geç gelmesi nedeniyle bürodan ancak 14.00 gibi ayrıldım. sabah kahvaltı yapmadan geldiğim için hemen kendimi Güngören’e attım. kısa bir süre servise uğrama, bisiklete gerekli bir bakım sonra soluğu benim meşhur köfteci Cengiz abimin yanında alıyorum ve bana güzel bir çorba ve arkasından bir köfte yiyorum Cengiz abi ile sohbet ediyoruz ben diyorum evden geldim buraya kadar ne yaptın diyor bana sonra bana en çok sevdiğim tatlı olan sütlaç ikram ediyor onu da yetikten sonra tekrar yol alıyorum bu sefer hedef Bakırköy metin bisiklet daha önce aldığım ön far bozuk çıktığı için onu değiştiriyorum, bura kısa bir sohbet metin abi ile sonra tekrar devam ediyorum.

yola sahil yolunu takip ederek k.çekmece oradan avcılar yavaş yavaş ilerken bir baktım yanımda bir araba beliriyor kimi göreyim tuna ve yanında arkadaşı onlarla ayak üstü sohbet sonra hızla eve varıyorum tur çok güzel geçti

Bu tur da yeni aldığım lastikler ve farı denemiş oldum çok güzel seçim yapmışım hem lastikler hem de far gerçek den güzel

Halil kardeşim, anlaşılan şehiriçi turların tüm hızıyla devam ediyor. Seninle birlikte B.Çekmece-Taksim turu yapmak bana büyük zevk vermişti ama sana o kadar zevk verdiğini sanmıyorum. Çünkü hızını oldukça düşürmüştüm. Bu arada Elmas Hanım'a da tekrar geçmiş olsun. Olayın detayını bilmiyorum ama bir "maganda tacizi " olduğunu tahmin ediyorum.Tekrar geçmiş olsun. Herkese selamlar...

• Beğen
Sevgili bisiklet sever dostlarım,

Bugün uzun zamandır bakımını yapmadığım bisikletime el atmaya karar verdim.
Arka tekerleği söktüm, rubleyi güzelce temizledim. Hazır elim değimişken rublenin içini de dağıttım. Bilyeleri temizledim. Kapatmadan önce sizin fikirlerinize danışmak istiyorum. Ruble bilyeleri için gres yağı mı kalın motor yağı mı tavsiye edersiniz?
Ayrıca zincirlerimi de güzelce temizledim. Bu konuda da fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konuda vereceğiniz hızlı bilgiler, benim çarşamba turuna gelmemi sağlayacaktır. Bisikleti toplayamazsam size el sallarım :)

sevgiler,

Cüneyt

PS: Facebook'a Florya kahvaltı ve Beylikdüzü benzinci fotolarından biraaz yükledim. FYI

• Beğen
@tunacalis

Tuna insan bir tane Cüneyt kardeşinin fotosunu yüklemez mi? teesssüf :(

Abi senin de fotoların da var, Aytekinin Nusrat şapkasının yanında, fıskiyenin arkasında vb....ama bir daha ki turda hep seni çekecem söz...

Bugün Beylikdüzü-Silivri yaptım. Silivri sahiline vardığımda kendime çay ve çift kaşarlı tost ısmarladım. Bu arada 1 saat 30 dak olan performansım 1 saat 23 dak'a indi. Tam tostumu bitirdim Aytekin aradı, Çatalcaya gideceklermiş, ben gelemem dedim ama çatalca sapağında karşılarım sizi deyip, 15 dak moladan sonra koyuldum yola, Çatalca sapağına geldiğimde ortada kimse yoktu. 15 dak kadar bekledim arkadaşları, eee ne de olsa performansları çok iyi değil, biliyorum. 15 dak sonra Aytekin ve Berk gözüktü, sezginde aytekinle beraber çıkmış ama geride kalmış. 30 dakikada onu bekledik. Aytekin ve Berkle çok güzel ve seviyeli sohbet ettim, arada Sezginde birşeyler söyledi ama nefes nefese olduğu için ne dediğini anlayamadık, gerçi ne dediğinin de pek önemi yoktu. Fotolar çekindik, fotoları en kısa zamanda Facebook Beylikdüzü Bisiklet Grubuna koyacağım. Çekindiğimiz fotolarda Sezginde var, merak etmeyin, photoshop ile çıkartmaya çalışacağım onu fotolardan. İlla geldi bende çekineceğim sizle diye, kıramadık.

Herkese selamlar....

Tuna beğenmediğin sezgin bugün 130km pedal çevirdi ama gel birde ona sor öyle sanıyorum ki bu sezonu kapattı daha bisiklete falan binmez 50km yi aşan turlarda ben yokum diyor çok tatlı ya acayip fotolar var yine adresi biliyosun her zaman ki malum yerde bir göz at

arkadaşlar seçim memleketimize hayırlı uğurlu olsun bugün Berk,Sezgin ve ben inanılmz keyifli bir tur yaptık çok eğlendik ve yoruldık fakat değdi yani bu gezimizi görmek isterseniz nereye bakacaağınızı biliyorsunuz teşekkürler görüşmek üzere...

heytttttttttttt
aslanlar kaplanlar gene bir keşiffffffffffffffff
inceğizzzzzzzzzzzzzzzz
cenneti
gördüm
şahit oldum allah derim başka bir şey demem
bu yerler neden uzak keşki yakın olsa
ahhhhhhhhhhhhh

Sezgin ile aranızdaki aşkın şiddetini taaaa buralardan hisssetim yaw.. :)@tunacalis

sayın yönetimden bir açıklama bekliyorum neden???? beni yazdıklarım silindi?????

açıklama bekliyorum???

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@halil atalay

ben beyklikdüzü başlığını sürekli takip ediyorum ama yasaklanıcak bişey okumadım.

??? ben okumadan mı silindi acaba.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri