Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@halil atalay

Halilciğim, Aytekinde uyarı aldı, farklı bir sitenin linkini veremiyormuşsun. Sen Aytekinin fotoları koyduğu sitenin linkini verdin hatırlarsan, o nedenle silinmiştir yazdıkların.

Scudo
@halil atalay

Merhaba

Foruma üye olurken, forum kurallarını okudum ve kabul ettim dedikten sonra üyeliğiniz kabul ediliyor.

Forum kurallarına, her üye ve yönetici olarak çalışanlar da uymak zorundadırlar.

Hatta arada , yeniden forum kurallarına göz atmakta da fayda vardır.

Mesajınız aşağıdaki forum kuralına uyularak silinmiştir.

Forum Kurallarımız Ve Türk Ceza Kanunu'nun Bilişim Suçlarına Ait Maddeler

0:cool: Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, site tanıtım bölümü dışında yasaktır. Eğer mutlaka link vermek isteniyorsa; site tamamen amatör ruhla hazırlanmış gezi paylaşım sitesi olmalı, ilgili linke direk yönlendirici ifadeler kullanmadan foto ve yazılar öncelikle bizzat bisikletforumda makul oranda paylaşılmalı. (Makul orana kriter olarak yalnız bisikletforumda paylaşılmış diğer üyelere ait ortalama bir gezinin kalitesi göz önünde tutulacaktır.)

İyi forumlar.

@mahmut aslan

Mahmut,

Devamsızlıktan kalacaksın, nerelerdesin ???

ben başka bir forum veya ticari site link'i vermedim bir blok vermek sorun oluyorsa bu haksızlık diye düşünüyorum çünkü bazıları blok sitelerini imzalarında belirdiyor ve açık açık veriyor

ben bir çok görtüm isimlerini verip de ön plana çıkarmak isdiyorum ama bu haksızlık??

silen arkadaş neden bir özel mesaj atıp da mesajınız şu sebebden silinmişdir demiyor ben bir çok forumlar da yazıyorum ve hiç böyle sıkındılar olmuyor üstelik de herkese tavsiye edmemize rahmen

adalet herkese tecelli etmesi lazım ayrımcalık olmasın

@tunacalis

tuna geçen hafta salı günkü florya turundan son anda haberim oldu.

misafirim vardı gelemedim. forumdada görmedim aslında florya turu olduğunu.:(

başka bi organizasyon yapıldıysa onlardanda haberim yok.

sizin aytekin abiyle yaptığınız yol antremnlarına zaten mtb yle katılamam.

en yakın 5. nisan belgrad bisiklet şenliği var biraraya gelebileceğimiz.

yeri gelmişken konuyu açalım :

bu taraftan şenliğe katılım nasıl olucak?

birde halil atalay ın mesajının silinmesiyle ilgili fikrimi sölylemek istiyorum.

burada paylaşılan linkler ticari amaçlı değil gördüğüm kadarıyla.

moderatörler sitenin ticari amaçla kullanılmasını istemiyorlar. bunu bizde istemeyiz.

bu anayasa kuralı değilki forum kuralı. linki verilen siteye girip bi bakarsa moderatör bunun bi turun fotoğrafları olduğunu görecektir.

ayrıca bütün bloglarda ve çoğu sitede reklam var.

şimdi başka bi forumda , bisiklet forumun linki verilmesin mi ? ( burdada reklamlar var dimi)

reklamlar siteyi ticari yapmaz. sitenin ayakta durmasını sağlar. ki yine bu forumda yanlış hatırlamıyorsam sezgin arkadaşımız reklamlardan şikayetçi olduğu için ceza almıştı.

neticede reklam her sitenin olmazsa olmazıdır. lütfen moderatörler ve (sanırım sitenin kurucusu olan) murat reis bu konuyu tekrar düşünsünler.

bisiklet severlerin paylaşımları engellenmemeli.

@halil atalay

Forum kurallarına aykırı yapılan hareketlerde hiç bir yöneticinin forum kurallarına uymayan kişilere birde özel mesaj yazma zorunluluğu yok.

Siz de lütfen foruma üye olurken forum kurallarını okudum ve kabul ettim kutusunu işaretlemeden forum kurallarını bir zahmet okuyuverin.

Kendi yaptığınız hata yüzündende yöneticileri suçlayıcı mesajlarda yazmayınız.

Kimsenin size özel mesaj ile forum kurallarına aykırı olarak yaptığınız işlem için haber vermesinide beklemeyiniz.

Ve şu anda bile verdiğiniz cevap ile forum kuralını ihlal ediyorsunuz.

Forum kuralı.

05-) Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

10-) Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.
11-) Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum adminlerince her zaman saklıdır.
12-) Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Ve bu şekilde devam etmemenizi dileyerek mesajımı sonluyorum.

@mahmut aslan

Evet, çok haklısın bir tarafta reklamların gözümüze gözümüze sokulmasından haklı bir şekilde rahatsız olan bir arkadaşımız bunu dile getirdiği için Sezgin arkadaşımız banlanırken, diğer taraftan hiç bir ticari kaygı taşımayan, tamamen bisiklet sevdalısı bir arkadaşımızın oluşturduğu blog'un linki veriliyor diye Halil arkadaşın yazılarının silinmesi.
Böylelikle moderatör ile moderasyon arasındaki fark net bir şekilde anlaşılıyor. Ben insanların özgürlüklerinin kısıtlanmasına karşıyım ama bu da olacaksa en azından bunu moderatör yapsın moderasyon değil.

@mahmut aslan

birde halil atalay ın mesajının silinmesiyle ilgili fikrimi sölylemek istiyorum.

burada paylaşılan linkler ticari amaçlı değil gördüğüm kadarıyla.

moderatörler sitenin ticari amaçla kullanılmasını istemiyorlar. bunu bizde istemeyiz.

bu anayasa kuralı değilki forum kuralı. linki verilen siteye girip bi bakarsa moderatör bunun bi turun fotoğrafları olduğunu görecektir.

ayrıca bütün bloglarda ve çoğu sitede reklam var.

şimdi başka bi forumda , bisiklet forumun linki verilmesin mi ? ( burdada reklamlar var dimi)

reklamlar siteyi ticari yapmaz. sitenin ayakta durmasını sağlar. ki yine bu forumda yanlış hatırlamıyorsam sezgin arkadaşımız reklamlardan şikayetçi olduğu için ceza almıştı.

neticede reklam her sitenin olmazsa olmazıdır. lütfen moderatörler ve (sanırım sitenin kurucusu olan) murat reis bu konuyu tekrar düşünsünler.

bisiklet severlerin paylaşımları engellenmemeli.

Hem silinen mesajı görmemişsiniz hemde forum kurallarını hiçe sayarcasına yorum yapıyorsunuz.

Bilmediğiniz konu hakkında laf olsun diye mesaj yazmayınız.

Forum kuralında açıkça gözüküyor .
0:cool: Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, site tanıtım bölümü dışında yasaktır. Eğer mutlaka link vermek isteniyorsa; site tamamen amatör ruhla hazırlanmış gezi paylaşım sitesi olmalı, ilgili linke direk yönlendirici ifadeler kullanmadan foto ve yazılar öncelikle bizzat bisikletforumda makul oranda paylaşılmalı. (Makul orana kriter olarak yalnız bisikletforumda paylaşılmış diğer üyelere ait ortalama bir gezinin kalitesi göz önünde tutulacaktır.)

Burda verilen blog ticari olduğu için silinmedi.

Burda hiç bir paylaşım olmadan sadece blog adresi verildi diye silindi ve her zamanda o tip net adresleri eğer burada bir paylaşım olmadan yönlendirme yapılırsa silinecektir.

İyi forumlar.

Şimdi Ender Bey sizin mantığınız ile gidersek, yazdığınız yazılara şöyle bir baktım. Kendimi moderatör olarak değerlendirdim ve forum kurallarıda önümde açık. Aşağıdaki yazıları derhal silmem gerekli. Çok araştırma yapmadım, öylesine bir kaç yazınıza baktım.

1) 27.06.2008 tarihinde yazdığı yazıda Kipa çadırını tanıtıyor ve övüyorsunuz. Burada ticari bir meta övülüyor bu yazının silinmesi gerekir.
Bakınız link: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=361392#post361392

2) 10.06.2008 tarihinde yazınızda ıDelta Bisiklete nasıl gidilir ile alakalı yazı yamışsınız. Bir firmanın reklamını yapıyorsunuz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=26810

3) 20.04.2008'de yazınızda "Evde Amatörce Bisiklet bakımı" (ki çok kere okumuşumdur) WD-40 ve İPEK marka pudraların olduğu yazı, farkında olarak ya da olmayarak bu markaların reklamı yapılmış,
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=13968

4) Aşağıdaki linkte bir bisiklet satışı için reklam yapmaktasınız
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=15091

Şimdi bu yazılarda bence hiçbir şey yok, ama mantık yukarıdaki mantık ise, Ender Bey kusura bakmayın ama sizinde bu yazılarınızın silinmesi gerekli.

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@Ender Alıcıoğlu

itiraf ediyorum forum kurallarını okumadan geçtim.

peki forum kurallarını tamamiyle okuduktan sonra kuralların medeni bi şekilde tartışılmasına müsade edicekmisiniz.

anladığım kadarıyla kurallarla sınırlı kalmışsınız. kural kuraldır mantığıyla bu forum sizce daha iyi bi forum haline gelebilir mi?

tc anayasası 1924 teki haliyle kalsaydı daha mı iyi olacaktı?

önceki mesajımda yazdığım fikirler eleştirilerek cevap verilmeliydi. ''laf olsun diye'' konuşmadığımı beliritiyim. halil atalayı tanımıyorum başka biri olsaydı yine aynı şeyleri yazardım.

aytekin erzan ''fotolar için malum yere bakarsın'' demiş. çok şaşırmıştım demekki nedeni buymuş.ingilizlerden bilgi gizlemeye çalışan ss subaylarına ait gibi bi havaya bürünmüş mesaj.

sizce bunun yapılması doğrumu?

bunun dışında orta yol bulmaya çalışmalısınız. verdiğiniz cevaplar fırça atar nitelikte.siz moderatörsünüz bunu unutmayınız.. mesajı silinen kullanıcıya bi bilgi mesajı atmak çok mu zor.

bu konuda attığım son mesajımdır.

saygılar

(kuralları okumaya başladım şuan )

• Beğen
Tepkiler: tunacalis
Arkadaşlar selam.

Konuyu fazlaca tartışmaya gerek yok.

Kuralın özünde misal bir gezi paylaşacaksan enaz biriki resmini forumda yayınla devamına linki ver diyor.

Ne var bunda?
Bu kural neden var?

Sen gezini bisikletforum ve bisikletseverlerle paylaşmak istiyorsan işin kolayına kaçma.Biriki resim ekle, bunları beğenirsem senin sitene tıklayayım ve ziyaretine geleyim demektir bu.

Entelektüel cümlelerle konuyu ta 24 anayasasından alıp yay gibi uzatmak anlamsız.

Kurallara uy,mutlu ol.Hadise bu.

Herkese iyi geceler.

arkadaşlar benim blog u biliyorsunuz gezi fotolarının ve birkaç satır yazının dışınbda birşey varmı yooook tamamen cemi amatör altı amatör bile değil ben foruma yüklemeyi bilmiyorum bunuda ispatlayabilirim ve defalarca forumda bilgisayar özürlü olduğumu bağıra bağıra yazdım bunu küçük bir araştırma ile bulabiliriz benimde böyle bir link verdiğim mesaj silindi ve bana allah razı olsun özelden mesaj yollama zahmetinde bulunuldu şimdi haklarını yiyemem bir moderatörde resim yükleme rehberi göndermiş ama benim kafa basmıyo naparsınız öğrenemedim Tuna arkadaşım zavallı msn de okadar uğraştı benle yine yapamadım galiba yapamayacağımda ve korkarım forumada yükleyemeyeceğim sonuç olarak forum üyeleri benim yaptığım gezilerin foto ve anlatım yazılarından mahrum kalacaklar onlar için çok üzgünüm tek bir yol var içlerinden biri bana canlı canlı nasıl yapıldığını öğretmesi gerek burayla ilgilenen mederatorlerde istanbul da değil galiba nolcak bilmiyorum bende gezi fotolarımı insanların görememesine dayanamam onların alkışlarına pardon teşekkürlerine okadar alıştım ki eğer onların teşekkürleri olmazsa kendimi sahneye çıkamayan bir sanatçı olarak göreceğim belkide artık bisiklete bile binmem çünkü bu forumdaki insanların benim yaptığım bisiklet etkinliklerine ettikleri teşekkürler beni bisiklete bindiriyor yoksa ne işim var bisiklete binip yüzlerce kilometre yağmur altında karda kışta çamurda yani böyle işte takmayın kafanıza hayat devam ediyor kimsenin biryerinden bir şey eksilmeyecek

ya bizim sayfada neler oluyor tam bir yıldız savaşları yazılar silinmede insanlar görse reyting tavan yapar ha ben hemen bütün kitle iletişim araçlarımı kullanıp herkesi uyandıracağım yarında 05:00 da kalkacam antremana ama bu iş daha önemli

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
Aytekin bir gün msn de buluşalım.Bu resim işini beraber çözelim.İnan bana sabırlı adamımdır.

Sonrasında foruma resim eklemenin ve resimlerini forumda görmenin zevki inan bir başka olacak.

Görüşmek üzere.

arkadaşlar süper gidiyorsunuz böyle devam ederseniz sabaha kadar bir numara oluruz aaaaahhhhhh birde küsüp foruma girmemeye yemin etden arkadaşlar olsaydı
yalnız Tc 1924 ANAYASASINIMI TARTIŞIYORSUNUZ ANLAMADIM eğer öyleyse ben aranızdan ayrılıyorum bu konular beni aşar umarım sizede birşey olmaz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri