Ewet Ewet ben yolda arabalara çarpmaya bayıldığım için bisiklet yolunu kullanmak zor gelir Okan abi bilir benim arabalarla ilişkimi... Ama bu işi yapan biri için dediğin gibi sıkıcı olur ama ne olursa olsun medeni bir ülke bisiklet yollarında belli olur...
@sGonzales
dogru soyluyosun ahmet ama uzun zaman beklemek gerekıyo cunku ınsanların kafasında bısıklet daha yenı yenı yer etmeye baslıyo oyle degıl mı?
Tabi abi hatırlamıyormusun şundan 4-5 sene önce millete dediğimizde ne varki ya yaptığınız işmi çocuklar kullanıyor diyordu.. Ama şimdi biraz daha gelişti.. Umarım gittikçenede gelişecek..
ama ıste ınsanlar artık su bısıkletı anlamaya calısıyolar en azından onceden hıcbır sekılde senı bır vasıfa koymuyorlardı yolda gıderken arabalar o kornaya acımasız bır sekılde basıyorlardı kulaklarım cınlardı sımdılerde oyle degıl en azından cok az
Abi zaten istanbulda yollar nezeman düzgünki hep bozuk.. Ama yapmaya başlarlarsa başlayacaklarda ben hatırlıyorum şundan 3 sene önce kadir topbaş bi bisiklet turunda söz vermişti çalışmalar başladı denmişti çalışmalar 5 sene sürdü diyelim proje 3 sene yapım aşamasına geçmeleri 2 sene yapıp bitirmeleri 5 sene beğenmiyip bozmaları 2 sene tekrar yapmaları 3 sene belki benim torunum kullanır..