Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

arkadaslar dun bısıklet kullandım
sabah 05:30 da cıkmama ragmen sıcak fenaydı

ama tek degıldım genelde herkes benım gıbı dusunmus bır cok arkadas gordum

sıcak ve asırı nem ıste bısıklet kullanmak bu hehehe :)

Scudo
@okan-sea

Yav bukadar nemli havada bisikletmi kullanılır sen demezmiydin vücüdumuzdaki su oranını dengeleyemeyiz diye he...

okan-sea demiş ki:
olum saat 05:30 dan bahsedıyom ama[/QU
okan abi hafta ya sabah namazına gidelim bisikletleride caminin kapısına bırakırız namazdan sonra gideriz bisikletlerle

• Beğen
Tepkiler: dagci
hhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Beğen
@okan-sea

Bu saatte bisiklete binmek güzel oluyor, yollar boş,hava serin.

Bizde bu pazar saat 6 da yola çıktık.

Selam Okan

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
@okan-sea

Aynen katılıyorum bizde grup arkadaşlarımla sabah altıda buluşuruz.Artık alışkanlık oldu bu bizde.Altıdan sonra yola çıkmak istemiyo kimse.

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
@okan-sea
sende kadroya yeni bir şekil vermişsin üsten vuruk bir şekil nasıl ayrodinamik iyimi şimdi he bu arada geçmiş olsun çok üzüldüm kadro olayına

• Beğen
@simoniuğur

Froum Kuralları Madde-19

19-) Dininizle ilgili yazılar yazmak, dininizi yazdığınız yazılarla başka kişilere aşılamaya çalışmak, başka dinler hakkında olumsuz yorum yapmak, dinler arasında karşılaştırma yapmak, msjlarınızda inancınızı örnek göstermek ve bu tür konularla kullanıcıları rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.

Amacım kimseyle tartışmaya girmek değil ama bence forum kurallarını biraz daha yakından takip etmeliyiz.Kimse alınmasın lütfen.

@trinitrotoluen

Hocam Eylüle kadar orman boşalmaz millet piknik filan yapıyor sonra oradaki güvenlikle başımız belaya giriyor..

Geri