Gün daha yeni başladı abi, dur hele. Sabah mahmurluğu vardır üzerinde. Akşama doğru olsun şöyle bir, öğle yemeğini az ye. Öğleden sonra mide kıvranırken açlıktan yavaş yavaş, düşün pilavı ayranı. Bak nasıl canın çeker ozaman :04:
Yok be abi ne kraliçesi, asılsız haber kandırmışlar seni. Ben geçecektim o ara ordan. Ondan yani o kadar güvenlik önlemi, polis, jandarma, bekçi, zabıta felan :04:
Arkadaşlar ne yazıkki ben bu hafta da gelemiyorum. tanışmamız haftaya kaldı hafta başından beri üzerimde olan kırgınlık kendini 2 gündür iyice hissettirdi ve acil e gitmek zorunda kaldım bir ümit geçer diye beklerken sabah akşam iğne yeme durumuna geldim. :Ahhh-1660
bu arada bir de "bak işte bisiklet sürüyorsun ondan üşütmüşün" diye bisikletime laf yiyorum. günlük 5-6 km yol insanı hangi ara hasta edebilirse ! daha terlemeden eve geliyorum ya da işte oluyorum. neyse orası ayrı bir konu. ben şu iğneleri bitireyim hemen kendimi tekzende bulacam artık dayanamıyorum zaten 3 gündür bisikletime de binemiyorum
Listeyi de düzenleyeyim
1. hızlı (C)
2. Msd_57
3. H.Okyay
4. Umicek
5. Özgür
6. Süleyman
7. Ozan
8. Fatih
9.Bora Tirki
10.Gökhan
11.Selin
12.Koray (50%)
13.Levent (80%)
Eveet, şenliğimize sayılı saatler kala duygu ve düşüncelerinizi alabilirmiyiz arkadaşlar. Heyecanlar yerinde mi? Nasıl hissediyorsunuz kendinizi? :rolleyes: :04:
yaa ben gece nasıl doncem....lastik biraz inikmi patlakmı yoksa bana makaramı yapıyor anlamdım........
ben lastigimle ilgileneyimde bakayım neticeye...
Bir cuma gezimizide yaptık bol pilavlı bol pedallı oldu öncelikle burayı öneren (Msd_57) mehmete çok tesekkür ederim ve tüm katılan arkadaslara ayrıca tesekkur ederım süleyman abiye geçmiş olsun ufak bir kazadan dolayı... REsimleri çektigim için bana tesekkür... Resimleri yükleyeceği içinde sevgili Haşime teşekkür ederim şimdiden...