Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ayetkin Erzan

aytek hatırlarsan çok önceleri pedal sesi forma bende sende derneğin forması iki kişiyi barıştırmak için bi araya gelmiştik pedal kardeşliği uğruna ikimizde ya saftık yada iyi niyetli ,saftık çünki o kişileri tanımıyorduk sonra tanıyınca bi tarafın haklı olduğu ortaya çıktı ama diğer tarafta geçmiş bisiklet yaşantılarının verdiği başarı ile pek kimseye prim vermiyor gibi idi,,,evet sonra uyandık kendimize müslüman olduk evet bundan sonra böyle o gün hatırlarsan dönüşte bayağı sert rüzgar vardı ama sen o senelerde kondüsyon eksiğin vardı arkada kalınca ben durdum ve dedimki sana sen öne geç aytek ben arkadan geleyim
rüzgar yandan vuruyordu ,,,evet pedal kardeşliğini biz o gün birbirimize yaptık ama o günlerin altından çokkkkk sular geçti ve biz durmadık sen durmadın ve hatta beraber tavşanlıda gene var olduk ölümüne de olsa ben var oldum bu muhabbetleri bizler anlarız,,,,başkasına dışardan fransız gelir olayları yaşayanlar bilir,,,,

koraya gelince binmediği için form düşüklüğü olabilir ama kısa zamanda tekrar eski koray olur o korayki hakan ile 270 km ye geldi ve uykusuzlukları kendi hataları idi ama genede koray 103 km sonra ki tempolu bi 103 suadiye rampasına daldı o rampalarda durduğunu zannetmiyorum sıcaklık 40 derece idi evet hakan ile sadoyu üzüm yerken gördüm sonra hakan öne geçti ben kendi tempomda giderken sado bitti devam ettim yolu bilmediğim için tek kaldım ama uzaktan hakanın sesini duydum önde bekleme yapmıştı neyse bu yol dedi oraya girdim ve suadiye rampalarına devam ederken hakan durma yaptı, otel gözükmüştü duralım dedi hakan evet yorulmuştu ama uykusuzluk vardı onu öyle bırakmadım çünki bana yolu söylemişti pedal kardeşliği bu idi...neyse otele geldiğimde koray yatıyordu yerde evet o da uykusuz idi ,,,ben biliyorsun değişik bi yöntem uyguladım suha ile treking yaparak bisikleti omuzladığım gibi 800 metre bayır yukarı çıktım zirveye geldim akabinde 21 km sonra maşukiyeye indim, toplamı bana 180 km mal olmuş bu etapta yorulduğumu anladım evet bu olay benim için daha zordu henüz bu forumda bu başarımı yapacak adamada benim yaşta raslamayadım ,,

Scudo
Kıyemtli arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Van depremi ile ilgili bir çok yardım kampanyaları yapıldı...Van a Rock , Van a Pop gibi...

Mutlaka herkes kendince bi şekilde yardımda bulunmuştur...
Fakat geçen burada kask dağıtılırken birden aklıma Van geldi...A.Y.P.G büyük ve sosyal bir topluluk...dolayısıyla bu topluluğun Van a Pedal kampanyası yapması yakışır yani gayette şekil olur...:) bilmiyorum böyle yada buna benzer bi kampanya yapıldı mı? Fikrim şu; burada bir sanal Kermes yapalım...bu Kermeste elimizdeki fazla, kullanmadığımız parçaları Kermeste sergileyelim piyasa fiyatlarının bir miktar altında tutalım ki alan içinde cazip olsun...Kermesten elde edilecek gelirlende artık mutlu edebildiğimiz kadar çocuğu mutlu edelim bisiklet alaraktan belki bu forumda Van da bisikletçi arkadaşlar buluruz onlarda doğru kişilere gitmesini sağlarlar...

mesela ben açılış yapmam gerekirse ilk aklıma gelen...

1bift hiç kullanılmamış italyan süboplu 700/23-25 yol lastiği koyabilirim + bakmam lazım çok farklı malzemeler çıkabilir.....

Mesaideyim. Akşam çıkanlara iyi eğlenceler.

@Ayetkin Erzan
TEŞEKÜRLER ARKADAŞ DÜŞÜNCENDEN DOLAYI KUTLARIM BEN ŞİMDİDEN KARDEŞLERİM ADINA TÜM KATILACAK OLANLARA TEŞEKÜR EDERİM
:winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux

@mehmet kendir
Ziyan olmasın önemli olan o.:)))Mehmet abi ismimde kullandığın inceliği fark etmedim değil:))))
Dün tur oldu mu bilmiyorum ama ben yetişemedim işim vardı.
Cuma turunda görüşürüz inşanlah

@can ayan

Abı ılk ben ıstemıstım.
Cuma gelemezsem alamıyacakmıyım?
Cuma tur olmazsa hava muhalefetı nedenıyle nasıl olcak o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Av mevsimi Av merakı olan varmı Safari yapsak Avcı kağıdı olanlar özelden mesajlaşıp organize olalım
Raif seni de malzemeci olarak alabiliriz yanımıza.file:///C:/Users/DELL/Downloads/hamdi.jpg

@Hamdi Karabacak

Bide yüklediğin daha dogrusu yüklemek istediğin fotoları görsek iyi olacak.
Avcılıkta bilmem ama atıcılıkta çok iyi olduğun söyleniyor, hatta iyiki bu aralar gelmiyon yoksa mangalda kül bırakmadığın için ızgara bile yapamazdık :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri