slm aypg...
günaydın nassınız??? assan sen nassısın???
aypg dünkü turu forumun arızasından dolayı bügün yayımlıyorum kusura bakmayın dün çok uğraştım ama olmadı..

(
<script src='http://img850.imageshack.us/shareable/?i=fuzun.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
http://img850.imageshack.us/img850/6062/fuzun.png</noscript>
Teknik anlatım:
Etap: Sirkeci,Beşiktaş,Bohaz hattı,Sarıyer,Maden,Garipçe,Fener,Demirciköy,Kilyos,Demirciköy,Bahçekö,Ormanyolundan Kemerburgaz,Göktürk,Tayakadın,Baklalı,Boyalık,Arnavutköy,Kayabaşı,Altınşehir,Halkalı,K.Çekmece ve Cennet.
ilk 20.km de arka lastik patladı,Garipçede redbull,Kilyos çeşmede su,Tayakadında pop kekve cola molalar bunlar..
aslında turu 80-90km lik kısa ve seri bir tur olarak planlamıştım çünkü öğlen gibi yağmur veriyodu meteroloji yağmura kadar seri bi şekilde ne yapabilirsem demiştim ama daha sonra uzatım uzun zamandır yağmurda binmediğim için tekrar yağmurun tadını alayım istedim...
sabah trafiği ve boğaz hattındaki karşı rüzgar Sarıyere kadar olan bölümde istediğim ortalamayı yakalayamama neden oldu bende tırmanış ortalamalarını yükseltmek için çıkışlarda biraz daha zorladım,Orman yolundan Kemerburgaz istikametine giderken yağmur çiselemeye başladı ilk yağmur bildiğiniz gibi yolu kayganlaştırıyor aksilik en keskin virajlı bir sektöre denk gelince emniyetli sürüş moduna geçerek bir süre oldukça yavaşladım...Göktürkten sonra yağmur şiddetini iyice arttırdı buradaki büyük harfiyat kamyonlarından dökülen çamur asfaltı çamurlu su yapmıştı daha sonraları temiz asfaltta suda temizlenince yıkandık...Tayakadında geçen yıl aypg ile yaptığımız bir turda Hamdi Karabak ın çi tavukları aldığı yer hani bakkalın önünde genç güzel kıalar vardı Hamdiye iş olmuşlardıda Hamdi yüz vermemişti Raif sen hatırlarsın işte o bakkalda cola molası verdim o gün geldi aklıma kızlar Hamdinin vahşi cazibesine ve muhteşem vucut hatlarının çekiciliğine dayanamamış bizi Karabururndada bulmuşlardı bildin mi Raif...

neyse turun teknik özellikleri hemen hemen bu kadar....toplanan irtifa ve yakılan kalori hakkında itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuzxa kadar sussun...

)
Raif Cemo nerde ya onun matematiği kuvvetlidir birde o hesaplasın şu bizim değerleri..