@Koray Karaman
yaşama bisikleti zati endekslemek idealizmin babasıdır herkez benim gibi olamaz 24 saat bisiklet ile yatıp kalkamaz,,evet koray topiğin arkasında olmama durumu sonuçta olmuş kendi öz eleştirini yapıyorsun boşlama olayı ama biliyorsun bu aşk yoludur bu yolu kaybetmeden devam edeceğiz şimdi kendi yaşıtlarıma göre iyiyim istanbulda kaç adet 50 yaş üstü varsa ortalama yapılsa şu bisiklette alayını deviririm ,şileye bi tur olsa bisiklet olayında 50 yaş üstü yüzde 95 ini deviririm yüzde beş beni geçer bu da 6 senedir olayı bırakmadan yedinci yıla başlamam,,, ve birakmayacağız koray asla davadan dönmeyeceğiz evet 150 km de bell olur çok doğru kartepe otel sürekli gündeme gelmese bile senede bi adet 188 km gündeme gelecek 2009 da ne güzeldi o kadro hakan sen ben aytek volkan evren ali emre suha harun sado ,,,,şimdi 20 mayısa bostancı 113 km basıp kartepe otele 18 km rampa ve 21 km iniş suadiyeye ve son 37 km topçular iş gene zor tabi 2 dereceden gelen yok koray ama artık ben alıştım bunlara 3-5 adamı geçmeyen kadromla bıçkıderelerde tepindik durduk ,yazın şile rampalarında sonra bi arkadaşın aklına şile yolundan gitmek geldi o arkadaş artvine gidiyordu ve akabinde onu uğurlamak için 80 bisikletçi dikildi üsküdara sadece 3 adam gitti ve döndü korsan hasan ben ve adem sönmez ama adem bizden 2 saat önce çıktı hasan onu üsküdarda yakaladı şileden saat 19.00 da çıktık gece sürüşü ile ben eve 3 saatte vardım ömerli rampalarını nasıl aldığımı bilmiyorum evet sıcak bana dokunmakta ama gece sürüşü çok iyi geliyor ,,,20 kişi araba ile döndü geriye kalanların hepsi yarı yola gelmeden döküldü bir çok genç vardı,,,,,
bir genç olarak gençleri eleştirmeni doğru buluyorum çünki geçmiş bisiklet tecrübelerin var artıların var ama sahalara dönmen lazım bak bu moruk hala sahada var olmaya çalışıyor 160 km lik antremanlarda terliyor ne için yapıyor belkide seviyor bu olayı evet sevgi ,,,,,,
aytekin delidir bende deliyim deliliğimiz bisiklet ile evli olmamızdır hiç bir kadın bizi kabul etmez evet tek bir kadın giremez bisiklet dünyama anca benim gibi bisiklet manyağı olan bi kadın beni anlar oda bu istanbulda yok,,,,
evet çok insan kısa mesafede 30-40 tempoları tutturarak böbürlenebilir ama sadece orda kalmamak lazım 200 km de 30-40 tempodur işin zoru ama çoğu zaman insanlar bunu algılayamaz,,,