Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
köprü geçişi izni çıkmayacak galiba
yarın emniyetçi arkadaşıma soracağım
izin varsa emineyet tedbirleri alınması gerekir
duyurulsun veya duyurulmasın emniyetçiler bilirler

seçim dolayısı ile
ilgili ilgisiz
birçok toplantı düzenleniyor

bunlardan biri ist tabip odası
kadıköyde toplantı düzenlemiş
5 pazar günü
kimbilir kaç yerde seçim toplantısı var
bana valilik izin vermeyecek gibi geliyor
haksız da sayılmazlar
polis hangi birine yetişsin
taksimden hareme kadar 18 k tutuyor

yasal izin çıkmazsa ben katılmayacağım
zira

ülkemiz üzerinde oynanan ciddi oyunlar var
katkıda bulunmak istemeyeceğim gibi
kendimi seviyorum

okka altına gitmemek mi dersiniz
tedbirli olmak mı dersiniz

ne derseniz deyin
bu karışık durumda evde oturmak iyidir.

planım fatihe kadar gidip dönmek olacaktır
Allah ömür verirse ekim ayında koşarak geçeriz köprüyü

Scudo
:):):):):):):):):):):):):):)

işte bunu seviyorum aslında sevmiyorum ama seviyorum ben kimim???

arkadaşlar köprüden neden geçilecekti????
bisiklete dikkat çekmek için eeeeeeeeee
yne toplanılacak yine dikkat çekilebilinir aaaaa ama köprüden geçilmeyecek olmaz evimizden çıkamayız yada arkadaşlarımızla kafamıza göre takılırız...

ama köprüden geçseydik bisiklete hizmet etmiş olacaktık....

yani o mübarek köprüden geçilmeden bisiklet için bişey yapılırmı hiç yapılamaz tabii..........

neyse kim naparsa yapsın ben bıktım zaten milletle uğraşmaya en büyük benim...:):):):):):):):)

yaw arkadaş yönetiçilere defalarca söyledim şu gülme ikoncanlarını 100 adede çıkartın diye benim hala 50 adet oooo

100 tane istiyorum yoksa köprüden aşağı atarım kendimi...:):):):):):):):):):):)

ben köprü altındayım beyler bekleri...:):):):)

@Hasip Çehre

aytek şimdi kafama taş düştü şöyleki .....
ben önce senle köprü altına inecektim ama ağlamayana mama vermezler ben bi adet düdük ile beşiktaştan sarıyere kadar trafiği idare edeceğim nasılmı kavşaklarda durarak korteji emniyetli bi biçimde sarıyere götürüp getirme olayı evet bu pazar sarıyer belediyesinin düzenlediği çevre etkinliğine bi çivi çakayım...sonra düdük çalacam yollarda belkide köprü geçiş hakkımız engellenemez diye bağıracağım ve sonunda bi gün o köprüde buluşarak turlara başlayacağız bu hayal değil ve gerçek olacak bi gün zati benim düşüm bu evden çıkıp araya araç koymadan ta garipçeye pedallayıp eve dönmek yani erenköy garipçe erenköy köprü transit yolu hey babam be inşallah bi gün olacak ...çünki ayağım pedaldan eksilmeyecek o vakit bi anlam kazanacak turun özelliği....

@Hasip Çehre

aytek rüyamda gördüm köprüden geçiyordum ilelebet ,köprüde bisiklet yolları vardı aynen san fransisko gibi,benim rüyalarım çıkar bir gün elbet olacak bende kurtulacam o vapurdan...

:in: :in: :in:

Evdeki hesap çarşıya uymadı, dün akşam katılamadım arkadaşlar kusura bakmayın.

Can abim, büyük geçmiş olsun. Geç yazıyorum özür dilerim. Allah daha beterinden korusun.

@Köprücü

Dikkat et ama abicim, maazallah insanın aklına her bir şey gelir oralarda biliyorsun. Camiada zaten az kişiyiz, seni de kaybetmeyelim ondan sonra. ;)

Pazar günü köprü değil de, ayrı bir tur mu yapsak? İlle de köprü de köprü derseniz, oraya da gideriz fark yapmaz. Akşama kadar şekillendirelim arkadaşlar. ;)

Yaın saat 13:00-17:00 arası bır arkadasımın dugunu oldugu ıcın bısey yapamıcam ama bugun saat 16:00'dan sonra bıseyler yapalıbılırım, hatta rıvadakı kampa gıdıp yarın 12ye kadar donebiliriz herturlu gorus ve onerılerınıze acıgım, kımse gelmezse ogleden sonra sarıyere dogru tek basıma pedallarım

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@mustafa akman

mustafa dost...köprü bakıma girecek ve 10 yıl kapanacak diye bi rivayet var bu zaman zarfında 3 köprü yapılacak esas ordan baskı yaparak bisiklet geçiş hakkı almak dernekçe olabilir bu konuyu murat başkan ile yarın konuşacağım bakalım ne diyecek biliyorsunki ido nun kapısını aşındırdı başkan pedal sesi ile ne oldu bir ytl indirdiler genede bi olay diyelim adamların haberi bile yok istanbulda derneğin var olduğundan......birileri uğraşacak o da stk bana düşen görev ise destek olmak....

@Kudret Kurtcebe

Abı bakımı 10 yıl surecekse yenı kopru 100 yılda yapılır zaten o zamanada ucan arabalar ıcat olur, kopruye gerek kalmaz, bızde rahatlıkla bıskletımızle kopruden gecerız :D :D :D

@Raif Korkmaz

raif benim derdim şu ...birinci köprüden geçeceğim garipçeye gideceğim ordan 3 .köprüden gelerek erenköyde işi noktalayacağım olayın güzelliğine bak yahu..

:in: :in:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri