Sitemizde de boğaz geçişi için liste başlattım birkaç liste oldu burda karışmasın diye haberiniz olsun.
Tarih : 05.06.2011 Pazar Günü Boğaz Köprüsü Geçişi
Rotamız : Sahil boyunca katılımcılar topalarlanıp ana toplanma noktası olan Taksim' e pedallanacak. Ordan toplanan kalabalık ile hareket edip boğaz köprüsünden geçilecektir.
Sitemizde de boğaz geçişi için liste başlattım birkaç liste oldu burda karışmasın diye haberiniz olsun.
Tarih : 05.06.2011 Pazar Günü Saat 08:00 buluşulup 08:30 da hareket Boğaz Köprüsü Geçişi
Rotamız : Sahil boyunca katılımcılar topalarlanıp ana toplanma noktası olan Taksim' e pedallanacak. Ordan toplanan kalabalık ile hareket edip boğaz köprüsünden geçilecektir.
Katılımcı Listesi
Selim Leylak
. Hamdi Karabacak
. Orhan
. İsmail
. Raif
. Haşim
. Tolga
. Gökmen
.
LİSTEDE İSMİ OLANLAR TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN BİLELİM GELİP GELMEYECEĞİNİZİ
Mustafa hocam sizinle saat 09:00 da Yenikapıda buluşuruz
Fırat sanada Yenikapı yakın olur
Tarih : 05.06.2011 Pazar Günü Saat 08:00 buluşulup 08:30 da hareket Boğaz Köprüsü Geçişi
Katılımcı Listesi
1-Selim Leylak
2- Hamdi Karabacak
3- Orhan
4- İsmail
5- Raif
6- Haşim
7- Tolga
8- Gökmen
9-ayhan-(olivium kartalı)
LİSTEDE İSMİ OLANLAR TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN BİLELİM GELİP GELMEYECEĞİNİZİ
Mustafa hocam sizinle saat 09:00 da Yenikapıda buluşuruz
Fırat sanada Yenikapı yakın olur
@serhat fırat
Zaten 10 dakikada tranvayın oraya gelirsin,gecikirsen sahilde Yenimahalle köprüsünün altındaki otobüs durağında bulaşabiliriz,çünkü biz sahilden devam edeceğiz
Katılımcı Listesi
1-Selim Leylak
2- Hamdi Karabacak
3- Orhan
4- İsmail
5- Raif
6- Haşim
7- Tolga
8- Gökmen
9-ayhan-(olivium kartalı)
10- Serhat
11-