Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ben akşama gelemeyeceğim arkadaşlar
il dışından misafirim geldi
akşam onu urfalı hacı ustaya götürmeye niyetim var
http://4.bp.blogspot.com/_2G7valvOP-8/SqqZ4Vp6hhI/AAAAAAAA2x0/pYWcnNj3STE/s400/UHU+d%C4%B1%C5%9F+gorunum.jpg

hani ciğercinin yanı

daha çok genç
dil kanseri oldu
dilini kaybedecek
olayı görüyormusun
emniyet amiri

Allah uzun ömür versin
önünde sessiz geçecek ne kadar zaman var kimse bilemez

sükür verdiklerine
sağlığımıza

günaydın aypg insanları.

sabah işe gelirken e5 yanyoda ufak bir kaza atlattım.

kamyon kamyonet arası bir araç yandan çarptı.
düştüm.

hasar raporu;

dirseğimde bir sıyrık,
ufak tefek bir kaç sıyrık,
yırtık bir pantalon,
sentesinden kaçmış bir gidon ve fren sistemi, parçalanmış bir elcik.
camı kırılmış bir telefon,
bol bol küfür,

olayı görüp gülen, içinde en az 5-6 polis memurunun olduğu ekip otosu,
bu polisler baz alınarak devlet sistemine zaten olmayan güvenin, tırtık pantalonumdan daha değersiz hale gelişi,

hayvanların egemenliğinde bir şehirde insan olmaya çalışmanın dayanılmaz hafifliği,

ehliyet sınavına girmek için insan olma şartının neden aranmadığı sorusu,

bugüne değin istanbulda belediye başkanlığı yapmış tüm insanların ve hali hazır yapanların sülalelerinin tek tek bir film şeridi gibi gözümün önünden geçişi. (oldukça uzun bir liste yordu beni)

ve daha niceleri.

hepinize mutlu günler türkiyem...

sevgili kardeşim
Allah daha büyüklerinden saklasın
hep dediğim gibi
10 kuruş da olsa güne sadaka ile başlamak lazım
inanalım inanmayalım
zararını görmeyiz

bize desinler ki

"aaa adama bak. ne kaza atlattı. verilmiş sadakası varmış"

sağlıklı pedallamalar dilerim herkese

mustafa dostum bu kanser vakaları hakikaten ürkütücü olmakta ...beslenme şekline bakarsan doğal değil sitrik asitli yiyecekler boy boy doldurdu marketleri üreticiden topraktan gelecek seralarda yetişen değil suni tohumla değil elma elmaya benzemiyor domateste tat yok markete gidiyorum domatesi alıyorum valla tat yok.....bi de ispanyadan skandal haberi, domates ve salatalardaki virüs alarmı ne oluyor ......
evimizin tam önünde baz istasyonu durmakta valla bu gidişle apartmanda ne kadar insan varsa olacak kanser bende dahil gene iyi düşünelimde ama bu baz istasyonları tehlikeli bu cepler nasıl çalışacak bu istasyonlar kalkarsa ..senin anlayacağın teknoloji güzel hoşta ama öldürmekte .....
ceplere bi çare buldular koruma anlamında manyetik alanlar beyne direk girmekte.....buzdolaplarından çıkan gazın ozonu delebileceğini ya bilim adamları biliyordu yada sustular yada rüşvet aldılar....50 yılda o ozon gitti ..inceldi havaya salınan fosil yakıtların dumanları neler yaptı neler mustafa dostum bu insanlık ne vakit akıllanacak .......
bu arada köprü geçişi kesinleşti taksimde buluşmak üzere....

@can ayan

geçmiş olsun can dost.....diyorumda inanmıyorsunuz avrupa yakada dört ayaklı bir sürü cango var bunları ehlileştirmek lazım...

bunu hakettiler heralde

http://www.jamaicanpolice.com/images/20090403-clovis.jpg
"gerçek polisler öne çıksın"

http://test.guardian.co.tt/files/imagecache/cartoon_indiv_page/cartoon/cartoon%2022mar%20copy.png

trafikte ikisi hastanelik olmakla 3 çarpma sonucu kaza yapmış ( aslında kazanın ne anlama geldiğini bilmiyoruz ) olaraktan şunu söylemeliyim ki istanbulda bisiklete binmeyin binenlerede mani olun....:):):):):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

aytek ..

operasyon kod adı...............
beton çivisi............. :) :) :) :) :)

amaç .............düşmana çok ağır zaiat ............. :) :) :) :)
bi torba dolusu beton çivileri........................:) :) :) :) :)
asfaltın soluna atılacak.............................. :) :) :) :) :) :)

düşmanı yerinde vuracağız...............................
teker düşmanıyız dört teker ................................

:) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri