Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
fırat ve ayhancım çağrınız için teşekkür ederim,ben yarın çocuklara çatalca tarafına mangala söz verdim,seneye inş,
hem ben daha önce 3 kere köprüyü bisikletle geçmiştim.çok keyifli oluyor,ama ne yapalım bu sefer kısmet değilmiş.sizlere iyi turlar ,kazasız belasız, inş.

@Hamdi Karabacak
Tarih : 05.06.2011 Pazar Günü Saat 08:00 buluşulup 08:30 da hareket Boğaz Köprüsü Geçişi

Rotamız : Sahil boyunca katılımcılar topalarlanıp ana toplanma noktası olan Taksim' e pedallanacak. Ordan toplanan kalabalık ile hareket edip boğaz köprüsünden geçilecektir.

Katılımcı Listesi
1-Selim Leylak
2- Hamdi Karabacak
3- Orhan
4- İsmail
5- Raif
6- Haşim
7- Tolga
8- Gökmen
9-ayhan-(olivium kartalı):cool:
10- Serhat
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
En az 20 dost geleceğine inanıyorum
LİSTEDE İSMİ OLANLAR TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN BİLELİM GELİP GELMEYECEĞİNİZİ

Mustafa hocam sizinle saat 09:00 da Yenikapıda buluşuruz
Fırat sanada Yenikapı yakın olur

benim topik 10.000 i geçti ....yarın 10.000 kişimi gelecek aneyyyyyyyyyyyyy

:) :) :) :) :) :) :)

aytek nerde .............
bulacam onu köprü altında ...............

:) :) :) :) :) :) :) :)

avrupa pedal ben yarın beşiktaştan epey adamla geliyorum parkta olacağım görüşmek üzere bence en kalabalık avrupa pedal olacak.....

@Kudret Kurtcebe

Abi Aytekin abi Onurla beraber Edirneye gittiler yarın Edirnede bir etkinliğe katılıp P.tesı sabah dönüşe geçecekler, aslında ben neden Kudret abiyide almadınız diye sordum ama o çok yavaş gidiyor dediler :D :D :D :D :D
Abı bence sen artık onlarla muhattap olma onlarda yolcu olmuş havalarından geçilmiyor :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Yarın gelecek olanlar formalarını getirirse çok iyi olur, ayrıca getirebilenler bayrak getirsin ikişerli olarak bayraklarımızı açar köprüden öyle geçeriz,
Onun dışında ben büyük bayrak getirecem tam köprünün ortasında Türk Bayrağımızı açıp toplu halde foto çekiliriz, lütfen özellikle köprü girişinde birbirimizden kopmamaya dikkat edelim...

kısaca hareket planı şu
08:20 Gelikten hareket
Yenikapı İDO önü geniş yol kenarında toplanma noktası
Taksime grup halinde hareket.
taksimde buluşma noktası (link)
pedalşör sayısı fazla olursa
2 veya 3 gruba ayrılmakta fayda var

amacımız pedalı sevdirmek
o sebeble trafik seyri bozulmayacak

yol ortasından gidilmeyecek
trafik kurallarına tam riayet
bize saygı gösterilmesini istiyoruz

biz de saygı göstereceğiz.

@Raif Korkmaz

evet onlar katogori 1 deler ben 2 de ne edek yani.....bu yaşta bana paramı veriyorlar performansımı yükseltmek için ..54 yaş :D :D :D :) :) :)
volkan diye bi dostum var almanyada acaip mtb yarışcısı kardeşi ondan ultra ...volkanın dediği şu idi bana biz dedi bakalım senin yaşına gelince ne olacağız dedi ,bak bu çok doğru, önemli olan benim için yaşıtlarıma göre iyi durumda olmak ...performansı yüksek olanları yakalamak gibi derdim zati yok bundan sonrada olmaz ..zati istesekde yapamayız ...bisiklet sporunun belli bi yaşı var ...lens amstrong neden başarılı oldu, çünki adamın kalbi büyük doğuştan birazda bu iş,yaradılıştan gelen avantajlara bakmakta ...sonunda ne oldu lenside geçtiler ,lens bunu kompleks yaptımı diye düşünüyorum çünki popüler olan bisikletçi, başkaları tarafından geçilince bence bunu hazmedemez bunu normal karşılarım ...benim hiç öyle derdim yoktu ne gençken nede şimdi ama diyorum ya yaşıtlarıma göre iyi durumda olmam benim için ana hedef ..benim yaşıtlarım ya kahve köşelerinde yapışmış oturuyorlar yada evde pinekliyorlar ...............

@mustafa akman

Mustafa abi kafa karıştırma nerden çıktı şimdi gelik melik yeni gelen arkadaşlar olacak saat 08:30 z.burnu metro ıstasyonu yanındakı tekzenden hareket, sen rahat ol abı bız senı buluruz, yada taksımd sen bızı bulursun :D

Tarih : 05.06.2011 Pazar Günü Saat 08:00 buluşulup 08:30 da hareket Boğaz Köprüsü Geçişi

Rotamız : Sahil boyunca katılımcılar topalarlanıp ana toplanma noktası olan Taksim' e pedallanacak. Ordan toplanan kalabalık ile hareket edip boğaz köprüsünden geçilecektir.

Katılımcı Listesi
1-Selim Leylak
2- Hamdi Karabacak
3- Orhan
4- İsmail
5- Raif
6- Haşim
7- Tolga
8- Gökmen
9-ayhan-(olivium kartalı)
10- Serhat
11- canayan