Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
onur yeni bisiklet hayırlı olsun ....iki gün daha cebelleşeceğim bu motor olayı ile....
evet aynı güzergahı aytek ve sen ile yapalım siz yolla ben melez ile.....
havalar bi ısınsın derim....
beşiktaş kilyos sahil dönüş demirci ordan koko rampa ve beşiktaş evet derseniz gelirim ....düz yolda şansım yok artık belki rampalarda yakalarım...

:( :( :( :(

@Kudret Kurtcebe

Çavuş rampada da işin zor valla. Rampaları daha rahat çıkmaya başladım. Bu haftasonu çıkarız ama malum italya turu başlıyor. 15.00 de evde olmamız lazım. beklemeyiz söyleyim şimdiden :)

@Onur Berberci

o.k onur anlaştık artık bi arada olamayacağız o vakit olmanında anlamı yok evet ben kendi turlarımda devam edeyim gelirseniz 29 mayısta bi olay var garipçe tempo sürüşü kısa mola ama kimse gelmez ise tek başıma 12 km yapacağım bebek rampadan yukarı zincirlikuyu beşiktaş yaparım ....8 mayıs ben anadolu yakada sabahtan bi faliyet yaparım saat 15.00 de evde olurum evet bende seyredeceğim..

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

niye bir arada olmayalım. çıkarız ama canına okuruz ona göre :) Yalnız ben göktürkteki çavuşu istemiyorum. seni o halde görmek istemiyoruz. :) hele şu yağmurlar bi bitse.

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
@Onur Berberci

onur ben artık yaşlıyım sizin hızınıza yetişemem şimdi kendi tempomda kalacağım yani 54 yaş ile 20 yaş ya da 30 yaş aynı değil senin kalbin genç ama benimki artık yaşlandı çok daha fazla attı .....ben kendi limitlerimi aşamam ama belki ilerde param olursa ne yaparım 44 dişi 46 çıkartırım ...bir de yol bana ters artık, çünki o sitili sevmiyorum yani tutuşu ,bide iki kat olmayı sevmiyorum her yiğidin yoğurt yiyişi vardır benim durum bu ............
göktürk olayından sonra ertesi gün kalp tarafımda hafif ağrı oldu daha öncede yazdım, aytek beni ikaz etti tam dolmabahçede zorlama diye ama zorladık rampada bu yüzden artık sizlen olamıyacağım sağlığım bozulursa bi daha bisiklete binemem benim için bu yaşta artık herşeyin ortası iyidir eğer ortayı kaybedersem güm düşerim.............

bizim bu yakada bi nejat var idi o da 58 yaşında şimdi 2 yıl önce fıtık ameliyatı oldu...
gençler ile bisikletle takıla takıla ,sonunda bana dediki hata bende ....genç adam ile yaşlı bir değil bisiklette...
ama ben sadece yaşıtlarıma göre iyi durumda olayım bana yeter....

@Raif Korkmaz

Daha tez aşamasındayım Raif. Önce bir model ortaya atmam, sonra modeldeki kavramlarla ilgili yapılmış araştırmaları ve varsa bu kavramlardan birkaçı arasında ortaya konan ilişkileri vermem, sonra o kavramlarla ilgili ölçek geliştirip veri toplamam, analiz etmem ve modelle ilgili öne sürdüğüm hipotezlerin hangilerinin veri tarafından desteklendiğini, hangilerinin desteklenmediğini belirtip, modelle ilgili kısıtlamaları belirtmem gerek. Bu nerden baksan en az 1,5 yıllık bir süreci kapsayacak. Ayrıca yeni bisiklet için para biriktiriyorum, onu kask, eldiven, rüzgarlık ve arka aydınlatmayla birlikte alabilmem için en az 150 tl kaldı.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri