Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
AYPG selam. Bir kaç gündür foruma girememiştim,özlemişim.Artık her pazar sahahı 07.30 merter çıkış bebek,hisarüstü seferleri başlamıştır.yaaaa biriniz gelin artık .Cumartesi de çalıştığım için her pazar tam gün çıkamadığımdan,sabah erken 40-45 km yapıp dönüyorum.Herkesi beklerim.

@mustafa akman

Mustafa hocam 08.00 merter olsun topkapı aksaray taksim falan daha eğlenceli hemde iniş çıkışlı oluyor.Biraz forf tutalım.

@Hasip Çehre

almadım bisiklet. kron la gidiyorum.
4 kat sabah indir, 4 kat çıkar ofise.
4 kat akşam ofisten indir aşşağıya, eve çıkart 4 kat.
arada ağırlık çalışması da oluyor.
vazgeçtim almayacağım, kron la idare ediyorum.

belki sonra sonra yol bisikleti alırım.

salcanolu devrimi unutmam 4 yıl önce ,bisiklete lx ayna kol takmıştım deore fren ve vites sistemi,1600 ytl ye mal olmuştu 600 e almıştım .....
1000 ytl lik kompenantlar eklendi ,nazım seramik jantları verdi bedava...xt ruble yaptım acaip olmuştu 28 teker idi şehir bisikleti idi ...tabi gıant da aldım atx 840 aliminyum ........
emme bu bisiklete çok pere saydım yahu ama değdi......
artık bakalım ne kadar beni götürür bilmirik......
başka bisiklet artık zor karbonlar almış başını gitmiş......buna el mahkum ........

:) :) :) :) :) :)

@mustafa akman

1.000.001. kişi de benim işte.
idare etmek türk milletinin ata sporudur zaten.
idare ede ede kandile dönmüşük.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
feci sakatlandım nerede diye sormayın sporaktif hayatımın tehlikede olduğunu düşünüyorum...
sabah ola hayrola...
acılar içinde kıvranıyorum dua edin...:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(

@Hasip Çehre

bi uğursuzluk var senin etrafında ..bu kaçıncı .....
bizi haber et ilk işim sabah buraya bakacağım mesaj atmışsınmı diye öğlen bi çıkacağım turlayacağım ...

@Hasip Çehre

Geçmiş olsun Aytekin Abi. Dualarım seninle. Bu sene habire rahatsızlanıyorsun. Yerinde olsam üst üste bu sıkıntılardan kurtulmak için bu sakatlıktan kurutlduktan sonra hamamda keselenip üstüne bir boy abdesti alırdım. Başka türlüsü kurtamaz.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri