Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
günaydın avrupa yakası pedalşörler, gününüz aydın ola, hepinizin kurban bayramını kutlarım.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Selam arkadaşlar..Bu akşam 8-9 gibi (perşembe günü)merter veya zeytinburnundan biryerlere pedal basmayı düşünen arkadaş var mı acaba?

Gününüz Aydın olsun, A.Y.P.G

Dün akşam katılamadım işten 9 gibi çıktım.Tren görevlilerinin yaptığı grev sayesinde eve 1.30 saat sonra anca girebildim.Şimdi dün alınan kararlar nelerdir,bana bir yardımcı ve bilgilendirici yazı yazılırsa sevinirim :)

Bu arada temucum hayırlı yolculuklar.

arkadaşlar selamlar:)
malum bayram için tur planları yapıyoruz bagaj işini hallettik amamalesef henüz haybeyi temin edemedik.
tura katılmayıpta heybesi olna arkadaşlar emaneten verebilirse bayram bayram ne büyük sevaba girerler:D

bakırköy yapıp geliyim dedim fakat trafik berbat özelliklede taksiciler insanı çileden çıkartıyorlar tura çıkacaklara duyurulur... tüm yolculara iyi yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
@Sefa Yıldız

sefacım dün akşam aytekinin işi çıkması sebebi ile gelemedi.
hertürlü tura varım demiş onura.
bizde bursa üzerine konuştuk.
konuşulan şu:
bayramın 2.günü sabah feribotla mudanya oradan,
zirveden sagsalim inip yine aynı şekilde kamp yerimize dönmemize çok büyük katkıları olan arkadaşların köyüne yani küçük deliller köyüne gidiş gece orada kamp,ertesi günün sabahında duruma göre eger müsayit ise oteller bölgesine tırmanış bir gece orada kamp ertesi günde dönüş.

yok eger oteller bölgesine çıkılmaz ise bursada gezi.
durum bundan ibaret.

bu arada haşimle bana heybe lazım arkadaşların bilgisine:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Ramazan Okyay

Ya abi bırakın şu bursayı :( Bursa beni biraz düşündürür haberiniz olsun.Kamp falan filan o sogukta zor iş başka yeri düşünsenize ya :D arabayla gideriz oraya :D

• Beğen
@Sefa Yıldız

kardeşim soguk olmaya heryer soguk malum kış aylarındayız.
senin bir fikrin varsa söyle.aytekin ve onurla görüştük biz.
ben bursayı aradım yollar sorunsuz temizmiş.oteller bölgesinde ise az bir kar varmış.adamceyizler kayak bile yapamıyolarmış:D

• Beğen
Arkadaşlar hepinizin Bayramını kutlar ,gözlerinizden öperim.
Uzun tura gitmeyen arkadaşlar!!!!! bayramın 3. günü(Pazar) sabah saat 8de sahilyolundaki, veliefendiden gelen köprü altındaki otobüs durağında buluşuyoruz,balatta sabah işkembe çorbası içip ,kemerburgaz üzerinden belgrat ormanında mangal yapıyoruz,inş. herkes planını ona göre yapsın.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri