Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
avrupa yakası

sağlık sıhhat ve bol kazançlı bir hafta dilerim herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

bende seni özledim volkan ağa :boese153: beni waffle yemeye götürsene :D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
@Nedret Günaydın

istediğin zaman kardeşim abine ısmarlamak istersinde götürmezmi seni:)

Selamlar A.Y.P.G

Benim beyaz Beygir'e bir tane seleborusu lazım. kısa geldiğinden zorlanıyorum. Elinde olan var ise görüşelim. 31.5 di kelepçe

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
sefa boruuuuu 31,6 değilmi ? öyleyse bende var 40cm'lik

@Sefa Yıldız

abi mangal fotolarını sana çarşamba akşamı cd yapıp getiricem olurmu?

Gününüz aydın olsun Avrupa Yakası.

Pazartesi akşamı işten eve giderken, ufak bir kaza yaptım. Yolun gizliden gizliye nemlenmiş olması, akşam karanlığının da vermiş olduğu görüş azlığı sebebiyeti ile, viraja biraz hızlı girmem sonucu sağ tarafıma doğru ufaktan bir düşüş yaşadım. :)

Düşüşün bıraktığı izler ;

Bisiklet : Durumu iyi, sağ tarafa düştüğüm için aktarıcı kulağı ufaktan yamuldu ( ki olay yerinde düzelttim hemen :) ) ve arka aktarıcımda da ufak sıyrıklar var. Bunların dışında herhangi bir problemi yok.

Bende : Sağ üst baldırımda, yumruk büyüklüğünde hafif derin sayılabilecek bir sıyrık.

Etkileri : Yürürken hafif aksaklık, rahat oturup kalkamama, sağ kasık ve baldırda hafif ağrılar, en acısı ise seleye oturamama. :)

İnşallah, bayram turlarımıza kadar kabuk bağlar da, rahat ederim. Olmadı, azıcık ağrı çeke çeke pedal basacağız. :)

Dip not : Bu akşam yapılacak olan tura katılamayacağım. Malum sebebi yukarıda okuduklarınızdır. :)

Selametle dostlarım.

Haşim Abi geçmiş olsun.
Bugün 3 gibi çıkıp biraz yol yapıp Florya ya gitmeyi planlıyorum.Var mı gelen?

Haşim,
Arka tekerinle yaprak zıplatırken olmadğına eminmisin? :)
Geçmiş olsun.
Tüm arkadaşlarımın Kurban Bayramı mübarek olsun.

• Beğen
haşim abi çok geçmiş olsun bu akşam görüşmek üzere hakan kafama eserse belki gelirim seninle ama kesin birşey söylemiyim gelirsem haber veririm sana

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
geçmiş olsun haşim biliyorsun kötülere birşey olmuyor bak ben hala hayatdayım :D

bayramınız şimdiden mubarek olsun arkadaşlar

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri