Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Goflet

Kırık? :eek:

Çok büyük geçmiş olsun abicim. Yeni görüyorum mesajını.

Bu arada, gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz, aynı zamanda kazasız belasız olsun arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
@Goflet

en kısa sürede iyileşip eski sağlığına kavuşmanı dilerim,geçmiş olsun umut.

aman dikkat diyorum aranızdaki en çok düşme rekorunu elinde tutan olarak hepimizi yaradan korusun.

• Beğen
mudo'da ANAPURNA TECHNİCAL SYSTEM (ıceland adventure) yağmurluklar var,fiyat olarak 49,90tl.
bisiklet,trekking,voleybol-okçuluk kullanım alanları olarak belirlenmiş üzerindeki katoloğta.

ben bir tane aldım tavsiye ederim. ;)

• Beğen
işler çok yoğun olduğundan henüz siteye girebildim.:(

umutçum büyük geçmişler olsun.:( en kısa zaman için düzelmeni, ve aramıza dönmeni bekliyoruz. kendine iyi bak, fazla kafana takma hepimizin başından geçebilen olaylardan biridir derim.

Selamlar dostlarım, SD-781 bisikletimi Satmayı düşünüyorum. Eğer almak isteyen var ise iletişime geçelim.
Foruma konu açmadan önceliği size yazmak istedim.
Bisikleti bir çoğunuz yakından tanıyor.
Fiyatta'da anlaşırız düşüncesindeyim.
Mtb'den vazgeçmiyorum.
Ama artık beyaz görmek istemiyorum ;)

@Sefa Yıldız

hayırlı akşamlar sevgili dostlar:)
ne o sefacım artık beyaz görmek istemiyorum demişsin.
illede beyaz sedona 781 diye yırtındıgın günleri ne çabuk unuttun:D:D
degiştirmek istiyosan degiştirde sevgili bisikletini(sevgilinmi artık bilemicem:D)
hakaret etme bari:D
canım benim şaka biryana Allah gönlüne göre versin.
bu arada kısmetse inşalah ,adımız borucuya cıkmadan ki sanırım çıkmıştırda benim haberim yoktur:rolleyes: bu haftaiçi haftasonu tüm turlara gezilere katılıcam:D işlerimi bitirdim nihayet.
görüşürüz dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Onur Berberci

Sağol Onurcum,Bisikleti satabilirsem 1.000 liraya eğer. Yaza kadar biraz biriktirip öncelikle yol bisikleti almak istiyorum.Daha sonra ise orta yollu bir mtb düşünüyorum.Bakalım yabancı'ya gitmez inşallah.

@Goflet

umutcum büyük geçmiş olsun kardeşim,siteye yeni girdim ,çok üzüldüm ,inşallah hızla iyileşirsin,benim teli o akşam aramıştın ,birşeye ihtiyacın olursa ara hemen kardeşim,büyük geçmiş olsun.

Çok fonksiyonlu bandana aldım, isteyen haber etsin.
Boynu boğazı kafayı kulağı koruyor, çeşitli şekillerde kullanımı var.
Eğlenceli de birşey.

avrupa yakası

selam herkesçiklereeeeeeeeeeeee

yağmurlu,trafikli,boğucu bir hava hakim olan salı gününden kucak dolusu sevgiler.

grip olan varmı aramızda,bana henüz daha uğramadı teget geçmesinde beni :D

@Sefa Yıldız

İnşallah istediğin fiyata satarsın ve istediğin bisikleti alabilirsin. Allah gönlüne göre versin. Ama yaza kadar boş mu duracaksın olmadı şimdi :)

Selamlar A.Y.P.G

@Onur Berberci

Ben rahat durmam yine yaparım birşeyler bu akşam fotoğraflarını çekip forum'a konu açmayı düşünüyorum. Eğer istek olursa parçalamayıda düşünüyorum. 1.250'den forum fiyatı vermeyi düşünüyorum.Gurub'tan alıcak olursa 1.000 liraya vericem.

merhaba avrupalı pedalşörler, bu çarşamba görüşmek üzere, bol pedallı günler dilerim.

@Nedret Günaydın

Ben fena grip oldum Niko:( Teğet geçmesin diyorsan gel sana bir sarılayım dostum:D

hafif bir gribal enfeksiyon geçiriyorum çarşamba gelemesem bile cuma akşamı gelmeye çalışacağım

sefacıım;

maşa neydi senin.parçalarsan bisikleti alırım bakarsın duruma göre.

bu arada şu an hastenedeyim.ameliyat günü belli değil.en geç cuma olacaK.doktora tekrar bisiklet kullanabilirmiyim diye sodum. o da kullanırsın tabi dedi. çok sevindim.

geçmiş olsun dileyen tüm dostlara binlece teşekkürler.

görüşmek üzere

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri