Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Merhaba arkadaşlar bu akşam tur yok mu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
tamam selimcim iyi istirahatler sizlere, ben bi bakırköy yapacam metin bisiklete uğrarım.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Selamlar Dostlar !
Sağsalim Eksiksiz,Kazasız belasız.Geldik. Hepinizin içi rahat olsun. Haşim abi ve aytekin abi tarafından konu açılıp yaşananlar anlatılacaktır.Kırık filanda yok kardeşim,Ben babama arkadaş düştü hastaneye gittik dedim uydurmayın. Tatlı bir yalan ;) Yalçın sen varya sennnnnnnn
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Herkese selamlar. Zirve ekibi dönmüştür. Kimsede bir sakatlık falan da yoktur. Ayrıca bu turun neresi aksaklıklarla doluydu anlamadım. Biz o kadar şey yaşamamıza rağmen aksaklıktan saymıyoruz bunları. Hiçkimse hiçbirşeyden pişman değil. Hayatımda yaşadığım en güzel tur ve en büyük maceraydı. Çok büyük keyif aldım. Herkese sonsuz teşekkür ederim. Fotoğraflar ve anlatım kısmetse yarın artık. Cuma günü görüşmek üzere.

sanırım tur ekibinden en yetkili ağız benim
herkes sağ salim dönmüştür tur detayları yakında yayınlanacaktır
ve sanırım bu turdan sonrada bu ekibi tatmin edebilecek bir tur kolay kolay düzenlenemeyecektir...
bakalım yorumlardan sonra anlayacağız kimin nekadar zevk aldığını kimin nekadar pişman olduğunu....

@Onur Berberci

:)
Yaşadıklarımız kimine göre aksalık, kimine göre adrenalin, bir başkasına göre hiç bir anlamı olamayan boş işler,..
Yarın herkesi bir arada görmek için sabırsızlanıyorum.

@Aytekin Erzan

Bu ekiple daha çok güzel turlar olacağına inanıyorum.

Pişmanlık duyduğum bölümlerim; (bu kısım az)
-Karanlığa kalıp aydınlatması olmayan, (çekirge-mudanya) arabaların hızla yol aldığı yollarda feribota yetişme bölümleri (%70 adrenlin %30pişmanlık)
-Kampta yukarıya telefonla ulaşılamadığım, birşey yapamadan bekleme anları,(%70pişmanlık,%30 adrenalın) (Keşke orada olsaydım(yardım için) ve iyiki orada değilim gitgelleri..)

Bu iki şey dışında turun geri kalan kısmı mükemmele yakın değil mükemmeldi.

En zevkli kısımlarım,
-Çıkarken Haşimin topladığı 3 koca kara incir.
-Metin Ağabeyle toplanan yakacaklar, orman gezintisi.
-Feribottan inip boş transit yolda bakırköye kadar uykulu uykulu pedal çevirmek.
-Yeşilköy sahilde enerjim bittiğinde uymak için çadırı kurmak isteyişim.

Selamlar A.Y.P.G

Hayatım'da ben bu kadar güzel hatıralarla dolu bir tur yapmamıştım.
Öncelikle bize öncü olarak, oralara götüren o güzellikleri yaşatan aytekin erzan'a çok çok teşkkürler ediyorum.

Daha sonra bu tura katılan 16 kişiye tek tek teşekkürler ediyorum.
Bir kaç küçük sorunlar oldu,ama biz grup olarak üstesinden geldik,pişmanlık yok,olmadı.
Bir kaç gün aranızda olmayabilirim,ama her zaman yakın takipteyim.Dünki çekirgede moralim çok bozuktu onun için hepinizden teker teker özür dilerim.

Sular biraz durulsun yine hep beraberiz.

Not: Aytekin abi,Uludağ kesmedi ya :d

SY-

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri