Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar bugün ilk sahur tutana tutamayana herkese hayırlı daha nice güzel sevdikleriyle geçirebileceği ramazanlar diliyorum.. ramazanın hayrına size bir soru :)

öyle kocaman olmayan bir korna arıyorum.. bir arkadaşımızda görmüştüm 1 milyoncudan aldığınıda hatırlıyorum küçücük birşey 5-6 farklı ses veriyo.. maksat küçük birşeyler alabilmek fikri olan varsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler...

Scudo
iyi akşamlar arkadaşlar.hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar dilerim.:D

@ermanatasoy

Abi ben de havalılar var ama büyük olmasa da estetik değil basit bir şey. 20 cm falan boyu, ucu biraz daha geniş yapıya göre. Bir de ziller var çın çın :D Küçücük bir şey onlar da.

Bütün İslam aleminin Ramazan ayı hayırlara vesile olsun. Yarın ben de varım. Etti 4...

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih :21 Ağustos Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi
1-Hakan Durmuş
2-Selim Siliğ
3-Onur Berberci

Hakan'cım zaten iftar 20:00'de :D

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve toplanma yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati: 20:30

Hareket saati: 21:00

Saat 21:15 gibi bakırköy malum benzin istasyonunda oluruz, Bakırköy'den katılımlar o saatte olursa en geç 21:30'da da Bakırköy'den harekete geçeriz. Bilginize.

Tarih: 21 Ağustos Cuma

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

selamlar A.Y.P.G. :)
Allah muhabbetinizi arttırsın:)
son zamanlarda haftaiçi akşam turlarında malesef aranızda olamıyorum.
işler yogun herakşam mesaideyim.ama buradan sizleri takip ediyorum ona göre:D
bu arada hepinize hayırlı Ramazan lar dostlar.
görüşmek üzere

Selam dostlar malum Ramazan geldi. Haftasonları gündüz çıkamayacağız. Cumartesi İftardan sonra çıkıp sahura kadar sürüp sahuru beraber yapıp evlere yatışa geçeriz sonra. Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Kolay gelsin gençlik... :)

11 ayın sultanı Mübarek ramazan ayınız hayırlara vesile olur,mutlu,sağlık ve huzur içinde yaşarsınız.Para demiyorum "Söylemiştim sevgilimmmmmm parayla sadet olmazzzzzzzz:D "

De hadi uyanın tembeller:p Sahurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra :D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
Hadi Avrupa Yakası oruç başladı rehavetmi çöktü herkese. Cumartesi gece sahura kadar birşeyler yapalım. Tahrik edici rotalar bekliyorum herkesten. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri