Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.... Selim LEYLAK .. Balataların içindeki demiri sakın ama sakın atma ince demir .... Olmadı çakma alırsın ucuzdan 10 liralık shimano onları takarsın takamazsanda biz takarız sen getir.. Dediğimi unutma sakın ha sakın o ince demirler atma zarar gelmesin.

@Sefa Yıldız

Sefa inceledim frenleri o dediğin demir balataların arasına kıskaç gibi gireni mi diyosun yoksa balatarı açmak için bi uzun demir var vida gibi söktüğümüz o mu...Gerçi kaybetmem tabi de aklımda bulunsun.

Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler herkese

@ Sefa haber geldi sadece siyah varmış bilgine:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın Avrupa Yakası Pedal Gurubu .

@Yalçın Çanak

Offff. Yalçın sabah sabah gerdin beni,Hayatında hiç hidrolik balatası değiştirdin mi ? Sanmıyorum :D Yorum yapma o zaman :D:p

@temu : Tamam siyah olur kardeşim.. özelden fiyatını ve nasıl alabileceğimi belirtmen yeterli kardeşim. :)

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol kazançlar, iyi dersler:D

mecidiyeköyde sıcak bol güneşli bir sabah, tur için şartlar uygundur.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Haşim Okyay

haşimcim iki gündür benzincinönünde ışıklarda beklerken sabah sen önümüzden sedona beyazla geçiyor işe gidiyorsun kaskını takmadan.:D :Skull-175

Geleneksel Çarşamba,turu için açılış beklenmektedir. Geçte olsa katılmak istiyorum pazar günü yokum :(

Tamam gitmeyin abimin üstüne:p:D Olmuş bir kere napalım hem o dikkatlidir,kendine zarar gelmesine izin vermez...

Haşim abiye kızmayı bırkakında Gurub'da kaçaklar var..
Hele bir çıksınlar ortaya bu akşam e yapıyoruz onu konuşalım.

arkadaşlar haşime kızıp, durmayın böyle bisikletinin önündeydi işe yetişe bilmek için öyle acele ediyordu.fazla eleştirmeyelim haşimcimi..:D

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 27.05.2009 Çarşamba Akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri