Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kastro, Kıyıköy’ün 18 km ötesindeki Kastro’ya Saray üzerinden ulaşılıyor.

500 metre uzunluğunda, 200 metre genişliğinde ince kumlu plajı ve temiz denizi ile sakin yerleri sevenlerin tercih ettikleri bir yöre. Plajın hemen yanında ormanlar başlamaktadır.

Burada dere içerisinde sandalla veya deniz bisikleti ile dere boyunca gezinti yapabilirsiniz. Dere boyunca göreceğiniz manzara, size kendinizi adeta afrika ormanlarında ilerliyormuş hissine kapılmanıza neden olacak.

Öğlen saatlerinde dere kenarında çayınızı,kahvenizi yudumlayarak şeş beş atabilir veya doğal güzellikleri seyredebilirsiniz.

(link)

Ben kilometre hesabı yapmıyorum burdan yolumuz belirli Barkıköy - Eyüp- Göktürk-tayakadın-Durusu- Kırklareli Şehrinin Sınırlarına giriş yaparız .
Gidilir neden olmasın ? Sıcak baktım harita hoşuma gitti .
Yol ayrımlarını iyi hesaplamamız lazım.. Onuda ben burdan fotokopilerini çıkartarak nokta geçişleri belirlerim.
İSTEYİPTE GİDEMEĞİMİZ YOL VARMI ? SÖYLEYİN DOSTLARRRR :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Scudo
O zaman Kastro'yu başka bir tarihe erteleyelim. Yanımızda senin bulunman gerekli ilgili rehber olarak. ( Çadır kurma, çevre bilgisi, kız tavlama vs. :eek: :p :crazy292: )

• Beğen
selam millet
gezileriniz süper olmuş elbet bizde yakında aranıza katılırız
kastro demişsiniz güzel bi fikir ama kaptanın dediği gibi trenle çerkezköye gidip
ordan pedallamak daha mantıklı yoksa 160 km + 160 km kadar pedallamamız gerekecek böyle oluncada orada bişeyler yapamadan yatmak zorunda kalabiliriz
23 nisan da ugradim çadır kurmaya başlayanlar olmuştu bile

• Beğen
@Selim Siliğ

Dönüştede uçakla geliriz artık adaş:)İşin şakası gidilebilir tabi Sefa yanımızda olduktan sonra o bizi gazlar biz gideriz:D

Kastro işi çok güzel bir fikir hatta çerkezköye tren ordan kastro en güzel düşünce resimlerden çok güzel yer olduğu belli.

Gelin bu haftasonu Tekirdağa pedallayalım cumartesiden.Aslında Kastro da olur ne bilim:D

yeni geldim dışardan merhaba arkadaşlar,:D ne diyorsunuz siz pedalşörler alçaktan uçalım bari,:p gezilerimizi iyi hesaplayalım da katılım çok olsun, yüksekten uçmayalım derim.:D

:D

aslında güzel olur uzun yol konaklamalı sıkıldım artık şehir içi turlardan.

Bu hafta sonu ben yokum dostlar,peder bey şimdiden bir rota çıkarmamı ve piknik yapacak uygun bir yer araştırmamı söyledi nereye götürsem ailemi acaba ?

Arkadaşlar mrb, grupta acemi bisikletçiler için de yeriniz var mı?? hani şöyle 70-80km'yi görünce dili dışarı fırlayıp, soluk soluğa kalan cinsten:D

Sabah bir tane resim çekmişim o da telefonla tabi :D

http://img507.imageshack.us/img507/7174/goruntu6422788257.jpg

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selam grup galiba benim canavarın arka balatalar bitmiş yada bitmeye yakın bana ne öneriyosunuz tecrübeliler söyleyin bakalım:)

• Beğen
@Selim Leylak

Eee, hımmm, keeem, kümmm...

Ya bu fordn baskı balata sistemine iyi diyorlar adaş. Ford mu alsak sana, hondalar da fena değil ama, karar senin.:D :cheer: :smily143: :smily143: :crazy292:

@Selim Leylak

selim frenlerin modelini söyle ben yarın bakarım işim var yeşilde fiyat sorarım, bitmemişte olabilir balataları çıkartıp bir bak istersen bazen pislikten üst yüzeyi cam gibi oluyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
@temu90

Ya benim frenler xt ama içindeki balatalar xt midir yada başka seri takılıyomu bilmem.Ama sen biliyosan gidince bir sor fiyatını falan bilgim olsun.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri