Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
2 Adet rota belirtiyorum. İsteğe göre olmadı sizin çizdiğinize göre grup olarak kararlaştırırız artık...

1- Gurubumuz ile gezerek oynayarak gidebileceğimiz bir yol Rumeli Feneri .

(link)

Sarıyer'e Kadar Sahil boyu gidiş. Sarıyer'den içeriye yöneldiğimizde biraz yokuş ve KOÇ üniversitesinden (Yanlış bilmiyorsam) sonra'da Durmaksızın bir iniş . Tabi bunun dönüşüde var.

2-Bol Rampalı,Bol yokuşlu Zevkli Bir ÇATALCA

(link)

Gelişimizi İsterseniz Tren ile İsterseniz Pedal Çevirerek yapacagımız bir rota . Bakırköy Çatalca 105 kilometre dönüşü Haşim abinin dediği gibi HALKA yaparsak 150 küsür kilometreyi buluyor ben yinede halka düşünmedim Treni hesapladım. Yani 2 rotamızda 100 kilometre tutarlarındadır.

Daha güzel bir rota belirlediyseniz orayada gidebiliriz . :) AYPG

Biliyorum daha erken pazar'a 2 gün kaldı sayılır bugünü bitirdik.Gelicek olan yada gelmek isteyen arkadaşlar görüşlerini sunarlarsa memnun oluruz ,bir orta yolu bulmak için arkadaşlar.

Biraz reklam koktu ama olsun Sonuçta AYPG diyoruz ;)

Millet Rumeli Feneri, Rumeli Feneri deyip duruyor. Oranın yollarının tadına bir de biz bakalım bu hafta.

Ben oyumu 1. seçenekten yana kullanıyorum.

Rumeli Feneri : 1

Çatalca : 0

Oylama başlamıştır dostlar. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@ayhan248

Ayhan abi geç oldu biraz cevap veremedim.Avermedia AVERTV DVB-S PRO II DİJİTAL UYDU TV KARTI (A706) link veriyim örnek olsun diye ordan bak yasak değildir umarım;)

(link)

Ben oyumu 1. seçenekten yana kullanıyorum.

Rumeli Feneri : 2

Oylama başlamıştır dostlar. ;) :)

Elleri Görelim elleri :)

Sefa grubun önerileri varsa alalım demiş ama Haşim abi 2 seçenek arasında oylamayı başlatmış bile:D

Benim düşüncem; Rumeli gidiş olarak sarıyere kadar olan kısmı rahattı fakat sonrasında inişi bile zor olan o yokuşun çıkması çook zor olduğu anlatıldı.
Çatalcaya gelince gidip trenle dönmek aklıma yatabilir diyorum ama en önemli düşüncem ise gidiş 100 değilde 50 60 km olsun gidelim grupça şöle bir keyif yapalım istersek mangal yapalım istemezsek çayırlara atalım kendimizi isteyen fantasını keyifle içsin yoruldum demesin içtiklerinin yaptıklarının tadına varsın diyorum.He ayrıca 50 60 km yapıcağımız tur için 5.30 6 da kalkmayada gerek kalmaz 8 de kalkar 9 da yola çıkarız gibi.Keyif dolu bir tur anlattım sizlere sevgili grubum:D:D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Selim Leylak

Selimcim gidiyorsak çatalca'ya değil ,Rumeliye değil,Alibeyköy barajına gidelim mangalımzı yaparız fantamızı içeriz kağıthane pekte uzak değil ;) :D Dümdüz yol ne rampa çıkarız ne yırtınırız sahilde gider gibi gezeriz. Oda saat 9 da çıkmak isterseniz Tabi.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
@Sefa Yıldız

Bu teklifin bence güzel yani hiç gitmedim bilmem ama güzel diyosan güzeldir grupta herkes için uygundur bence :) Bunun gibi 50 60 km lik olası gezip görülebilcek yerleri düşünebiliriz...

Ben de oyumu 3. seçenekten yana kullanıyorum.

Rumeli Feneri : 2

Sınavına çalışan öğrenci : 1 :( :p :D

rumeli feneri benim içinde uygundur. pazar:D

@ayhan248

Vay Ayhan abim halletmişsin sonunda tebrikler ve iyi seyirler. Tam vadi zamanında:D Zamanlaman harika :p

Bu arada şu pazarki aktivasyona katılmak istiyorum da kurs var.. Kursu ektireceksiniz bana sonunda=D Nasip bakalım :ci:

Merhabalar AYPG.:)
Bu hafta sonu için ben de Rumeli feneri derim ama haftasonu staj için yapmam gereken bir görüşme var ve günü belirli değil. Eğer ki pazara gelirse gelemem. Yok cumartesi olursa görüşme hertürlü gelirim.:p
Sefacım eve yeni gelebildim. Resimleri ancak yükleyebildim. Kusuruma bakmayasın.:)

http://img190.imageshack.us/img190/7867/68543340.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/386/84430216.jpg
http://img195.imageshack.us/img195/5518/33577050.jpg

selamlar arkadaşlar:)
pazar günkü tur için bende oyumu rumeli fenerinden yana kullanıyorum:D
uzun zamandır gitmek istedigim biryer.
yani buda demek oluyokiiiiii
rumeli feneri 3
çatalca 0
50 km lik tur 1

yarın akşama kısmetse görüşürsek daha detaylı konuşuruz.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri