Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

hemen bi pensilin yapalim :D

@Levent_K

yok bu tarlabaşı ayısı :)

Beyoğlu Mağaza
Kamer Hatun Mh.
Tarlabaşı Bulvarı No:117
34435
Beyoğlu - İstanbul
Tel: +90 212 2 430 430
Faks: +90 212 251 78 00
Gl: 41° 2'7.27"N - 28°58'33.33"E (link)

kaptan bide ufak bi düzeltme yapayım affınıza sığınarak
çiğ börek yanlıştır
doğrusu çi börek olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
Hepimiz Çiğ Börek olarak biliyoruz. Ancak doğrusu Çi börek. Tatarların geleneksel lezzeti olmakla beraber bir çok kişi tarafından i harfinin uzatılarak söylenmesi sonucu çiğ börek olarak anılmaktadır. Bu söyleniş şekli yanlış olmakla beraber kızgın yağda pişirilen bir gıdanın çiğ olması zaten mümkün değildir. Bunun yanında çi börek tatar dilinde mükemmel aş manasına gelmektedir. Zaten Çi böreğin en yaygın olduğu Eskişehirde de Çi Börek olarak satılmaktadır.

tamam ümit'im yarın akşam gel birde kulağıma fısıldayarak anlatıver şu çi börek işini :boese153: penisilin he :(

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Salı Akşamı Keyfi

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde PAZAR günü yapılacak olan gezinin ayrıntıları konuşulup durum değerlendirilmesi yapılıp gurubun istekleri doğrultusunda hareket edileceğinden fikirler toplanıp değerlendirilecektir.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 01.04.2009 salı akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

@umicek

Heyt be, genel kültüre bak.:p

Ben de diyordum, bu çiğ böreği çiğ çiğ nasıl yiyorlar da midelerine nasıl oturmuyor diye düşünür dururdum :eek: :) Demek asıl ası Çibörek miş.

Bu arada, yarın maç var dostlar. Çarşamba turunu bu akşam yapalım mı?

tamam bu akşam yapalım

1.nescafeci kaptan
2.çaycı artçı
3.leblebici sefa
4.bisküvici koray
5....
6...
7...

1.nescafeci kaptan
2.çaycı artçı
3.leblebici sefa
4.bisküvici koray
5.çi börek :D
6...
7...

selam avrupa yakası akşam durum müsait olursa gelicem bilginiz olsun g.üzere

Selam Avrupa Yakası çıkın bugün hava çok güzel ben yokum malum okul.

Aklıma birşey geldi ki
5 Nisan pazar günü saat 12:00'da Formula 1 Malezya Grandprix'i var.:( ve o gün şenlik var:boese157:

Ben aranızda olamayabilirim yarıştan sonra (13:30min) basarsam dönüşünüze yetişsebilirim. telefonlaşırız artık.

Not: F1'i 8 yıldır aralıksız izliyorum

1.nescafeci kaptan
2.çaycı artçı
3.leblebici sefa
4.bisküvici koray
5.çi börek :D
6.kafile
7.
8.
9.
10.

hadi bensiz yapın bakalım tur ları,:( sakın sormayın ne yaptın ne ettin diye:boese157:

gelen yazının dökümü

faaliyette bulunan Pazarlama Şirketlerimizde 31 Mart 2009 tarihi itibariyle BİLANÇO VE KAR/ZARAR çıkartılacaktır.

Aşağıda yazılı notlara dikkat edilmesini rica ederim.

01 - 31.03.2009 tarihinde El Terminalleri ile Envanter (Depo) sayımı yapılacaktır.
( Kanepe ve Oturma Grupları, Yatak, Baza, Ev tekstili, Mobilya, Hukla, Mutfak, Halı, Aksesuar ve Aydınlatma Cihazları, Bahçe Mobilyaları ile Servis Yedek Parça Stokları)
02 -Fabrikalardan yola çıkmış ürünler depo stoklarında gösterilecektir. Yolda mal gösterilme yecektir .
03 - Mart ayına ait Ücret,İkramiye ve Diğer Sosyal Giderlerin Tahakkukları yapılacaktır.
04 -Elektrik, Su, Akaryakıt, Doğalgaz, Haberleşme ve Kira Giderleri tahakkuku yapılacaktır.
05 - Personel Taşıma, Tıcket, İaşe ve Mutfak Giderleri tahakkukları yapılacaktır.
06 - Muhtasar, KDV denkleştirilmesi ve SSK, tahakkukları yapılacaktır.
07- Demirbaşlara ait 3 aylık amortisman ayrılacaktır.
08- Kıdem tazminatları karşılığı güncelleştirilecektir.
09 -Gelecek ay gelir ve gider hesapları tetkik edilerek ilgili hesaplara aktarılacaktır.
10- 31.03.2009 tarihi itibari ile tüm firmalarla kesin hesap mutabakatları yapılacaktır.
11- Her türlü primlerle ilgili (Alım kota primleri, Ciro primi, Nakliye primi) tahakkukları yapılacaktır.
12-Dövizli alacaklarımız ve borçlarımız 31 Mart 2009 tarihli kur ile değerlendirilip güncelleştirilecek ve bilanço da gösterilecektir.
13-Fabrikalara yapılan ödemelerden dolayı hak edilmiş erken ödeme iskontosu yada ödeyeceğimiz vade farkları varsa ilgili döneme tahakkukları yapılacaktır.
14- Bayilere yapılan Kira yardımı, Stand ve Tabela gibi masrafların fabrika payları fatura edilecek ve hesaplara işlenecektir.
15-I.Dönem geçici vergi karşılığı ayrılacak ve 654 hesaba borç kaydedilecektir.
16-Stok Değerlemesi Stok Envanter Raporumuz kullanılarak yapılacaktır.

Bilgi ve gereğini rica arz ederim.

@ayhan248

ayhan abi haşim abilerde zincir anahtarı olabilir bi uğrasınlar sana bakla azaltıpta kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
1.nescafeci kaptan (busefer mecburiyetten kıvırdı)
2.çaycı artçı
3.leblebici sefa
4.bisküvici koray
5.çi börek
6.kafile
7.süleyman (büyük termos çay)
8.
9.
10.

@temu90

temucum eski zinciri attım. daha ondan performan olmaz çünkü zamanı gelmiş sanırım.benim iş cuma gününe kaldı.

@Nedret Günaydın

kaptancım bu kadar işi bu gece yapmayı düşünmüyorsun inş.bu iş yarın akşamki maça kadar bile bitmez herhalde,allah kolaylık versin :D :D :D

1.nescafeci kaptan (busefer mecburiyetten kıvırdı)
2.çaycı artçı
3.leblebici sefa
4.bisküvici koray
5.çi börek
6.kafile
7.süleyman (büyük termos çay)
8.özgür (yeşil çay)
9.
10.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri