Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Özgür Dilaver

özgür
geçen seneki şenlikte toplamda 107 kişiydik,sucukların pişirilmesi-salata ve domateslerin doğranıp hazırlanmasını tamamı ile bizler katılımcılar üstlendik.
hiç birimiz profesyonel anlamada bu işi yapmadığımızdan elimizden geldiğince bir şeyler yapıp günün tadını çıkarmaya çalıştık.
tabii bunun sonucunda herkesi memnun etmenin imkansız olduğu gibi bazı aksaklıklarda yaşanmadı değil bunlarda o günün tuzu biberi olsun artık değilmi.

@Nedret Günaydın

Benim Küçük bir düşüncem; eğer gideceksek gidicez. :D

Diyorum ki ailelerimizide gelebilirmi ?

En azından Yük Taşımayız ;)

1-2 araba olursa bizim için çok güzel olur.

günaydın avrupalı pedalşörler, bol güneşli günler diler, iyi mesailer.:D

mecidiyeköyde çok güzel bir hava var. güzel bir tur geçirmenizdileği içinde bol pedallı günler temenli ederim.:D

not; hala benim zincirim yok,:( umarım cuma turuna kadar hallederim saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Günaydın,
İyi gezmişsiniz, çok iyi 70-80km yeter, yazın başı bacakları açmak için. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın arkadaşlar
yemek işini ayrı yapsak kendi aramızda ormana girmeden uscugumuzu alırız
okyay kardesler dallardan şiş yapar kömürede gerek yok dallar kurumustur
nedersiniz kendi aramızda oylama yapalımmı ?

• Beğen
@Sefa Yıldız

Sefa, bisiklete binmemek için elinden geleni yapıyorsun.:045: Sanki 50 km. boyunca kömürü, sucuğu vs. ne varsa yanımızda taşıyacağız gibi konuşuyorsun.

@umicek

Abicim, ayrı yapacağız zaten. Ama zannedilmesin ki bu ayrı mangal yakma olayı bir ayrımcılık ile alakalı. Hiç alakası yok, ben aç kalmak istemiyorum o kadar. :eek: :)

@Levent_K

Levent abi olmuyor ama böyle, özlettin kendini bak 3 ay oldu görüşmeyeli. :)

Bu hafta sonu hep birlikteyiz inşallah, öyle değil mi dostlar?

Bisiklette Binmek için elimden geleni yapıyorum sözlerim yanlış anlaşıldı...

@ Haşim abi Benim demek istediğim,ailelerimizde bize eşlik etsinler biz sürerken onlarda yaşadığımız keyfi görsünler istedim... kim ailesine bugun 70 km bisiklet sürdüm dediğinde ,Aferim oğlum yada kızım çok iyi yaptın diyorki ?

Bana öyle demiyorlar manyak mısın ? O kadar yol gidilir mi ? Vb.

Yaşadığımız keyfi görsünler dedim ama Sen bana Bağırıyorsun :(

Hem ben arabaya binmem :mad: Bisikletim var ne gerek ?

Biz sürerken onlarda bir nevi araçlarla eskortluk ve eşlik etsinler manasında demiştim

@Sefa Yıldız

Ben senin ne demek istediğini zaten anladım Sefa, sadece takılıyorum sana :D :crazy292:

@Haşim Okyay

Takıl Takıl Bak Yolda Başına Bela olurum Ama :p :p :D Belgrad 'da görüşelim :D :D Böyle forum'da Azarlamayla olmuyo :D:D:D:D

selam herkese...

bende aynı fikirdeyim aç kalacagımıza kendi mangalımızı kendimiz oluşturalım derim geçen seneki fiyasko malum ekmek arası domates yemekle kalmıstım :D

• Beğen
ya arkadaşlar ben yeni fark ettim benim pazar günü açıköğretim sınavım var
aranızda olamayacağım :(

ben öğle paydosunda gidip kutup ayisindan uyku tulumu aldim 60 tl
kamp için hazırım :)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
eskişehirde çiğ börek yemek çok zevk veriyordu,porsuk çayı kenarında.
ünv. okuyan kız arkadaşımı beklerken soğukta küçücük şehirde sımsıcak insanların olduğunu gözlemliyordum.
birbirlerine sıkı ve bağlı.
yılda hala 2-3 sefer giderim fırsat buldukça,bu sezon kasım ayı olsa gerek gittiğimde esbike'yide ziyaret ettim,kendileri ile ayak üstü olsada görüşme imkanımız oldu.
yeni bir baraj açılmış hemen şehre yakın,kürek yarışları yapılıyormuş şu aralar ama bana rast gelmedi göremedim açıkçası.

şimdi telefon geldi gurup halinde toplanmışlar şehir merkezinde oturup meşrubat içiyormuş dostlarım sevdiklerim.
sadece beni özendirmek adına bağırıp çağrışları haykırışları neşeli kahkaha atışları,
içim içime sığmıyor ofisten çıkıp bir çırpıda atlayıp arabama özlediğim şehirde dostlarımın yanına gitmek istiyor kalbim göğüs kafesimi kırarcasına.

canım sıkılıyor
hadi değişik bir şeyler yapalım kaçamak olsun ama rutin bildik değil,çılgın ve hatta yaramazlık tadında olsun.

@Nedret Günaydın

Yapalım kaptan, gönlünden ne geçiyor ise. Ben hepsine varım. ;) Benim de canım sıkkın zaten, daralmışım.

@Nedret Günaydın

Kaptan baya iyi hissediyo kendini, fazla yaklaşmayın arada kaynarsınız benden söylemesi.

• Beğen
@Levent_K

Dolmuş abi, fena hemde. :D Ümit abi, bir sakinleştirici yapıver kaptanımıza. ;) :boese153:

Pazara anlaşılan gurupça gezi, bizbize mangal istiyoruz hepimiz.
herkes çantasına bir iki parça kuru tahtası koysun, gerisi problem değil. :)

• Beğen
@umicek

Nerede tam yeri? Çöldeki kutup ayısı değildir inşallah!:D
Tarif edebilir misin?
Bende düşünüyorum!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri