Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
azcık ayrıntı verin gittiniz mi taaa Göktürk'e :)

@Sefa Yıldız

Bugün bu güzel turun bir kısmına dönüş yolunda katılabildim. Ayrıca Sefa kardeşime bana vermiş olduğu destek için çok teşekkür ederim. Sanırım bu turlara katılmak için çok çalışmam lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Süper bir turun ardından herkese merhaba.:)
Koray'a beni arayıp bu güzel tur için haber verdiği için teşekürler.
Ham olmamama rağmen bacaklarım ağrıyor.:(
Tura katılan herkese teşekkürler.

Ben bile tek gidip video ekledim. Meraktan çatlatmayım işte ne kadar yol yaptınız mangal durumu oldumu

@temu90

Benim hesabıma göre 100 km gittim selenin ve hamlamanın verdiği rahatsızlıktan sirkeci'den trene bindim..Haşim abilerde 110 120 km bulmuşlardır diye dusunuyorum sarıyer taraflarına gittik temuçin mangal yapmadık ama simit ayran keyfi cay keyfi yaptık trafikte onca arabanın arasında vızır vızır geçmesi cok zevklıydı... Haşim abi bir dünya resim çekti gelsin bende resimleri alayım :D diye bekliyorumm. ormana girdik sarıyer tarafında biraz takıldık sonra dönüşe geçtikk

heh şöle iyi gezmişsiniz, ayaklarınıza sağlık, sağlam antreman olmuştur. sıra resimlerde bakalım neler göreceğiz

bende gelmek isterdim çunkü hiç gitmediğim bir parkur galiba ve koray teşke banada haber verseydin bi baktım zırt diye çıkmıssın netten yada duyuru fln olsaydı ama napalım ayaklarıınıza sağlık

haırlı akşamlar A.Y.P.G :)
havada güzeldi gezide güzeldi:D katılaımcı arkadaşlara teşekkürler.
yaklaşık olarak 1 aydır bisiklete binemedigim için kondüsyonumda düşüş olmuş:D
gidiş ve gezi esnasında sorun yoktu ama ,dönüş yolunda sirkecide verdigimiz simit ayran molasından sonra yola çıktıgımızda haşim ve koraya yetişmem zor oldu:D:D şuan bacaklarımdada biraz agrı var:)
bugun olmaz sanırım ama haşim resimleri en kısa zamanda paylaşır sizlerle.
görüşürüz dostlar:)

Yolda karşılaştık,bizim içinde çok güzel bir gündü..
Bugün İstanbul'da ne kadar çok bisikletçi turdaydı:)Keşke her gün böyle olsa!

Ben niye kimseyle karşılaşmadım :( :p
Yollar da bayaa boştu ayrıca:D

Günaydın AYPG!

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası. Herkese bol kazançlı ve stressiz bir hafta diliyorum.

Patlamayın, öğlene doğru fotoğraflar gelecektir. ;) Önce şu sabah yoğunluğunu felan bir atlatayım. :)

Hadi bir adet fotoğraf paylaşayım da, sesiniz kesilsin :eek: :D

(link)
By (link)

günaydın avrupa yakası pedalşörleri,gününüz güzel bol kazançlı günler dilerim.:D

mecidiyeköyde hava zaman zaman güneşli sıcak sayılabilecek bir hava,tur için sartlar uygun.:D

not;pazar öğlen oydan sonra bisiklete bineyim dedim ve kısa bir çıkıştan sonra zincirim patladı ve dağıldı.:boese157: şu anda zincir sorunum var.:boese157: inşallah çarşambaya kadar halledebilecem sanırım......:( ......gerçi bu hafta içide yoğunum........:(

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri