Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet arkadaşlar, duyuruyu okudunuz. Kimler geliyor şimdi bakim el sallasın.

Şöyle ki, baktık ki hava sıkıntılı, yağmur yağacak veya yağıyor, kimse evinden çıkmasın. ;) :)

1. Nedret Günaydın (535 7614007)
  2. Haşim Okyay
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .

Scudo
gelecek kişiler irtibat için numaralarınıda bırakırlarsa iptal durumunda heberleşme olanağımız olacaktır.

seyahat çantalarınızı hazırlayınnnnnn :)

Bende Geliyorummmmmmmmmmmmmmm ( Borucu Başı) Neyse anlamadım takdir sizden Ben sizi ekmedim :D Sadece mesaiye kaldım.

Günaydınlar AYPG.:)
Çarşamba yapamadığımız turun üstüne ilaç gibi geldi dünki tur. Bizleri yanlız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ve abilerime teşekkürler.:p
Çaylar için Süleyman abime ayrıca teşekkürler.:winkenlux

@Haşim Okyay

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
günaydın beyler
bugün fuara geliyomusunuz
yarın keşif turuna hangi güzargahtan çıkacaksınız nereleri dolaşacaksınız.
kolaygelsin.

@AYTEKİN ERZAN

@Kaptan

Güzergah bu şekilde görünüyor Aytekin abi. Eğer Çanakkale seni kesmedi ise, bekleriz abi. ;) :)

haşim
yarın çay takımlarını getirmeyi unutma,unutursan küserim,lastiğini keserim :D

akşam'ki gurup katılımcılarından ses çıkmıyor,herhalde yağmur ihtimaline karşı son dakikaya kadar bekliyecekler ;)

yağmurda yağsa-karda yağsa bizi kesemez. :boese153:

haşim çanakkale beni kesti kestide ilk günden sonra sadece 40km yaptım gezerek ve dostlarla muhabbet sohbet dinlendim son gün seninde şahitoldğun gibi rüzgara karşı çok seri dolaştım yarımadayı okadar seri dolaşmışımki düşünülenden çok çabuk bitti tur sonra dün de özel dinlendirme programı uyguladım sende uyguluyonya bazen hani öyle şimdi oturduğum yerde yine çevirmek istiyo canım dolayısıyla yarın otarafa bi keşif timide ben çıkaracam biyerlerde buluşabiliriz en son noktanızın adı ve takribi varış zamanınızı bildirirsen
haşimciim şaka bir yana valla imkanlar el verecek varya ne diyom biliyonmu bir gelibolu seferide sizler gi,bi kafa adamlarla yapacaksın yazın ama çaddır tulum falan hatta anzac zamanı off diyorum A VUSTURALYALI GENÇ ARKADAŞLARLA KAYNAŞACAKSIN nasıl ?????

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Nedret Günaydın

Siz bundan sonra demliği ancak rüyanızda görürsünüz Nedret. :mad: :boese153:

@AYTEKİN ERZAN

Abi çadır tulum vs. onlar mesele değil benim için, mesele benim için çıkabilmek. Bir çıksam, Türkiye turu yapacağım da, olmuyor işte. Biz şimdilik 100-150 km. arası turlar planlıyoruz, yapıyoruz.

Dediğin gibi işte abi, imkanlar el verecek. Ama vermiyor işte. :)

Alper şuraya bak istersen.

bir gelibolu seferide sizler gibi kafa adamlarla yapacaksın yazın ama çaddır tulum falan hatta anzac zamanı off diyorum AVUSTURALYALI GENÇ ARKADAŞLARLA KAYNAŞACAKSIN nasıl ?????

süper bir fikir Aytekin abi, seni de tebrik ediyorum turunu başarıyla tamamladığın için. Hep birlikte tura çıkarsak biz 3-5 günde bitiririz :D :D

arkadaşlar ben fuar'a gitmek için birazdan çıkıyorum.

A.Y.P.G. 'dan yarın sabah imkanı olan varsa ve şiddetli yağmur yağmazsa görüşürüz.

telefon ve irtibat numaralarımız var,gerektiğinde haberleşiriz.

temuçin yarın müsait'isen gelebilirsen antalya anılarını dinlemek isterim. ;)

Temuçin link için çok teşekkürler. Gözümden kaçmış.:D
En kısa sürede arkadaşla irtibata geçelim. Kampüste bir bisiklet parkı olması ne güzel olurdu.

1. Nedret Günaydın (535 7614007)
2. Haşim Okyay
3. Sefa Yıldız
4. Alper Temircan (505 7703024)
5. Koray Karaman (Belki - 536 6681414)
6. .
7. .
8. .
9. .
10. .

5 kişimi gidiyoruz koca avrupa yakası yağmur çamur dinlermi ya..Gezimize bu kadarmı katılım var..Hadi beyler görelim herkezi.

Avrupa yakası uyumayın bakayım.:mad: :D
Koskoca Avrupa yakasından katıla katıla 5 kişi mi katılacak. Süleyman abi, Ayhan abi, Selim, Temuçin, Fatih, Yalçın ve daha ismini sayamadığım nice AYPG'li pedalşörler ses verin bakayım.:D
Listeyi kabartalım güzelce.

Avrupa Yakası sakinlerine: :D

25 marttan itibaren Tcibo mağzalarında spora var mısın? adlı tema satışta olacak ve 49,95 Tl'ye nabız saati.
32,95 Tl'ye bisiklet forması.
16,95 Tl'ye sele.
16,95 Tl'ye çelik bisiklet kilidi satılacakmış.

bunlar bisiklet ile ilgili olanlar aklınızda bulunsun

Arkadaşlar selam; ismimi yazdıracaktım ama, dün akşam başlayan boğaz ağrıma bugün öksürük ve halsizlik de eklenince, bir de yarınki yağmur ihtimalini düşününce, mecburen yarın günü evde geçiricem sanırım. Yarınki turu çok istiyordum, süper başlangıç olacaktı ama olmadı :(

Sizlere iyi eğlenceler ve iyi turlar, resimlerle yetinicez artık.

Bu arada; Belgrad turunun 5 Nisan'a ertelenmesi sanırım sorun yaratacak, bugün farkettim :) Ya o gün Açıköğretim sınavları var, eminim grubun en az dörtte biri girecektir sınava. Ben de giricem. Niko abi; konuyu bi hatırlatayım dedim, bilmem acaba ertelenebilir mi :rolleyes:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri