Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@nighteagle1

Anlaşılmıştır abi. Harman yapıyoruz. :)

@nighteagle1

Kayıplara oynuyor. Sanıyorum bisikletten ilk zamanlarda aldığı zevki almıyor artık. Ya da işleri yoğun, veya Cuma akşamları maçı var. Bir bahanesi var yani anlayacağın. :)

Scudo
arkadaşlar pazar günü 12 derece yağmurlu gözüküyor :(

evet pazar günü baya bir yağmuru iliklerimizde hissedeceğiz gibime geliyor. :(

ne yapsak vazmı geçsek :D :D

mevsim yağmurudur gelir geçer,hatırası kalır ;)

Aslına bakılırsa, biz bu sene epeğice bir yağmura doyduk gibi. Her Cuma akşamı mutlaka yakalandık yağmura. Ama çok arayacağız yazın bu yağmurları. Şimdi tadını, keyfini çıkartmak lazım. ;)

30-35 derece sıcaklığın altında, alttan kavuran asfaltın üstünde bisiklet sürerken çok yalvaracağız yağmur diye çok. :rolleyes: :)

selamlar Avrupa Yakası

Akşamı kaçıracağım :( gelmek isterdim ama pazartesi sınavım var hemde :boese157: alanya'dan sonra jantlar akort istiyor:D

Ben de yokum :)
Sabah dersanede sınav var :)
iyi eğlenceler :)

cuma çayına kahvesine gidecekleri afiyet olsun ben yokum bugun teker patlak hiç ugrasacak havada değilim dogrusu...

Adımı ekleyenlere teşekkürler. Sizleri mahçup etmeyeceğim ve tura geleceğim.:D

tura katılan tüm arkadaşlara ,özellikle kaptanımız sayın niko beye çok teşekkür ederiz,aylar sonra yüzünü gördük,muhabbetini özlemişiz,fakat sitede yazıp yazıpda tam tur gecesi tura gelmeyen arkadaşlarada ayrıca teşekkürler,sefa naber canım iyimisin,leblebilerde süperdi.

uzun aradan sonra tur güzel geçti herşey için çok teşekkürler

haşim sırt çantanda tangırdıyan bişey vardı neydi o ben çaydanlık sesine benzettim :D :D :D

@nighteagle1

olsun abi biz yine leblebimizi yedik :D
çay da çok güzeldi eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Günaydın Avrupa Yakası

İyi haftasonları herkese

@nighteagle1

Pazar'a Söz Getircem Abi işler Napalım Biliyosun Turları Aksatmam ama arada sırada mesai'ye kalıyorum...

Günaydınlar Aavrupaaaaaaaaaaaa

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

muhteşem keyifli ve bol kahkahalı bir turu daha geride bırakmanın vermiş olduğu mutlulukla,daha nice turlara hep beraber diyerekten katılımcı dostlarıma teşekkür ederim.

sefa
dün akşam yapılan kurul toplantısında sana ünvan vermeyi uygun görerek seni borucu mertebesine atadık.
tüm camiamıza , basın yayın kuruluşlarına ve destekçilerimize duyurulur. :D :D

bu tarihten itibaren yeni unvanınla borucu sefa olarak nam salacaksın :D :D

Güneşli ve güzel bir İstanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgiler, saygılar ve selamlar dostlar.

Dün akşam geleneği bozmayıp bizleri yalnız bırakmayan tüm pedal dostlarıma teşekkürler. Çaylar için de Süleyman abimize teşekkürler.

@umicek

Çok kötü katakulleye geldim Ümit abi. Bir daha size ne çaydanlık, ne de közde demlenmiş çay var. :boese153: :D

@Nedret Günaydın

Bu konuda grup olarak hemfikiriz Sefa. ;) :D

• Beğen
morsiklet ve bisiklet fuarı için davetiyelerimiz elime ulaştı.

12 adet olmak sureti ile fuara gidecek arkadaşlarımıza verebilirim.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri