Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Sefa Yıldız

ABİSİ YEŞİLKÖY SAHİLDE BİZİM BUŞMA YERİMİZE GELİRKEN SOLDAKİ BÜYÜK CAFE

Scudo
Bisikletle gelicekler kimler acaba?
Tramvayla bisiklet arasında kaldımda.

haşim cuma akşamına ciddi liste olmadığından. bu akşam katılmamaya karar verdim. :cool:

@ayhan248

SEN BİZİ BEĞENMİYORMUSUN AYHAN KARDEŞİM :(

Günaydın Avrupa Yakası

Alanya'dan selamlar :D

Soğuk bir Alanya sabahından selamlar :)
Yarışı hiç sormayın..:)

@temu90

@fatihgüven

Vay, kaçaklar. Çıktınız meydana demek ki :)

Niye sormayalım yarışı Fatih? Gerçi, Hakan Yazman ve Bora Tirki abimiz ufacık bahsetmişler ama, ayrıntıları ve fotoğrafları sizlerden bekliyoruz. ;) :)

Nasıl dı ilk yarış? :D

"avrupa yakası"

günydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

temuçin ve fatih dostlar sizlerede günaydın.
kendinize oralarda dikkat edin önce kendinizi sonra bizikletinizi koruyun ve sağ salim aramıza dönün.

kaçıncı olduğunuz önemli değil oarada bulunmanız bile çok güzel,
yaradan size kuvvet versin,
herkese selamlar.

Yarışın başında ufaktan düştüm, daha sonrada inişin birinde kayayı uçarak kucakladım :D ama bir şeyim yok merak etmeyin

harcırah alsam iyi,daha sonuçlar da belli değil de tur yedik..

@temu90

Aman Temu, dikkat edin kendinize. Sonuçta eğlencesine gittiniz siz oraya. Sonuna kadar tadını çıkartacaksınız. Aman deyim dikkat ;)

Bu arada, Fatih lastikler nasıl? Benim daha öyle bir zeminde test şansım olmadı. :)

fatih ve temuçin,
benim topraklarım varmı oralarda (rusyalı) görürseniz benim adıma priviyet derseniz memnun olurum :D

Haşim abi lastikler iyi ama çok da yorum yapamıyorum, tam ona uygun bir zemin değildi, yerlerde taş-kaya bol, her lastik kayıyor orada, bazı yerler de baya çamurdu, ama kuru yerlerde iyi tabii ;)

Niko abi senin topraklardan görmedim, kaldığımız otelden de memnun değiliz zaten, çoğu kişi değiştirdi ama biz nakit ödedik başta..:)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Niko abi denize girerken görürsem söylerim ;)

Haşim ve Niko abi okeyin sonucu nedir? Kim ödedi hesabı?:ha:

Fatih ve Temuçin sizlere iyi yarışlar, iyi eğlenceler. Dikkat edin kendinize.

@AlperTemircan

Dün Niko abin çamur yaptı, hükmen mağlup sayıldılar Alper. Bildiğimiz Nedret işte, kıvırdı yine bir ucundan.

İleri bir tarihe erteledik. ;)

Birşey kaçırmadığıma sevindim Haşim abi. Acaba Nedret abinin kıvırmadığı bir aktivite görebilecek miyim?:D

Pazar günkü,Sport-men in florya Turuna Katılalım mı ?

Sirkeciye Gidip Florya'ya Pedallıyalım ?

Ben katılcam hem gezmiş olurum hem antreman yapmış olurum.. Eşlik etcek AYPG li var mı ?

Sefacım listeye yazıldım. Bu cuma yapamadık Florya'yı bari pazar yapayım dedim.
Hem bayadır gündüz sürmüyordum. Pazar Sirkeci'de görüşürüz.

@AlperTemircan

O biraz zor be Alper. Ne zaman ki, böyle bol hatunlu ( özellikle sarışın ) bir tur düzenlenirse, o zaman Nedret'i en ön saflarda görebilirsin. :rolleyes: :) :p

E o da biraz imkansız. ;) :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri