Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
alo kimse yokmu niye bişey yazmıyorsunuz beyler.ben haşimle konuştum gecikmelide olsa floryaya gelecek.
ayhan sen selimi al gel, koray tekzene gelir,ordan gelirsiniz,ben bpden katılırım.sefa floryadan gelir,

Scudo
tur var anladığım kadarıyla Ayhan abi msj ı okursan cevap atarsın bp de en geç 8.20 de olacak şekilde buluşalım görmezsen msj atmazsan tekzende görüşürüz artık bugun azız ama napalım:)

Eski bisikletim olan Salcano Ng350 kadrosu elimde boş boş duruyor...

(link)

Düşündüm bende onu bir boyatayım... Nerde nasıl derken bir tanıdık çıktı ben boyarım dedi... Elektrostatik boyama sistemi ile bakalım nasıl olacak ben bu sıralar bu kadro ile meşgul olacagım malum mevcut boyanın sökülmesi gerekiyor...

Elde zımpara ile ugrasmak gerçekten zor olacak gibi gözüküyor... Acaba boya sökücüler ne kadar etkilidir bilemiyorum...

Mytlan boya sökücü diye bir ürün var eger temin edebilirsem iddaa ettiği gibi kuvvetliyse işim daha da kolaylaşacak tabiki...

Eski bir bisikleti 2009 yılına uyarlamak biraz masraflı olacak tavsiye edilmez :D

Bu yılın trend rengi olan beyazı düşünüyorum acaba nasıl çıkacak bende merak ediyorum şimdiden...

Tahminimden iyi çıkarsa yeni parçalar ile yollara çıkarmayı düşünüyorum...

Elimde ki Kron xc3000 elden çıkartabilirimde....

Neyse bunun için bir müddet beklemek gerekiyor sanırım...

Güzel bir Çarşamba turu daha sona erdi. Tura katılan ve pedallayan tüm AYPG'lilere teşekkürler.:)
Süleyman abime içimizi ısıtan sıcacık çay için ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Gününüz aydın ola dostlar. Dün akşam öyle geçerken Tekzen'de arkadaşların yanına uğradım. Gelmek isterdim ama, çok yorgundum. Cuma akşamına telafi ederim artık. ;)

günaydın avrupalı pedalşörler,hayırlı işler, iyi dersler dilerim.:D

mecidiyeköyde hava iyi, sıcak sayılabilir bir hava öğlen güneş açabilir.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
günaydın herkeze
ayağınıza sağlık ve afiyet olsun dün tur varmış
ama hiç foto göremiyoruz
bu arada koray ın dogumgünümü bugün

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeee ;)

mutlu yıllar korayyyy
mutlu yıllar korayyyyyyy
mutlu yıllarrrr
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaa :winkenlux

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
arkadaslar h.sonu motor fuarı var galiba fuarda bisikletlerde sergileniyordur
giden varmı ve bilet bulabilecegimiz yerler varmıdır ?

fuar önümüzdeki hafta ümit ;)
fuar için biletlerde delta bisiklette ücretsiz olarak verilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: umicek
@Nedret Günaydın

sağolasın evet haftaya imis ben yalis biliyormusum
guruptan gidenler olacakmi bide delta bisiklet karşı yakada
bu taraflarda bilet temin edebilirmiyiz

fuar biletleri için o bölgeye çıkan şirket çalışanlarına haber verdim,deltaya uğrayıp bilet alacaklar.
ben size bu biletlerden veririm,tabii bu arada deltaya uğrayıp alma imkanı olanlarda değerlendirsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri