arkadaşlar bizim kuzenin iş yerinden arkadaşı şöle bişey satıyomuş ilgilenen olursa
2007 model Kron XC200 satılıktır
2007 şubatda satın alınmıştır.
Bisiklet özellikleri:
Komple Alimünyum Gövde
Sürüş Ayarlı klitli Ön Amortisör
Tekerlek 26"'
Gövde 17"
24 shimano vites (vites oranları 1 : 1-2-3-4 / 2: 2-3-4-5-6 / 3: 3 - 4 -5 -6 -7 )
Disck Fren (Disk frenler çıkartılıp yerine V-Brake takıllabilir yaklaşık 1 kg ağırlık kazancı olur)
Ekipman
S-Sun 3 Led Orjinal su geçirmez Bisiklet feneri (Yenisinin fiyatı 35 Eu dur)
Arka Uyarı ışığı
Al. Orjinal Arka bagaj (üstünde benim tarafımdan uyarlanan bir çanta var, çıkarılabilir)
Arka Çamurluk kiti
Çok Kaliteli içi emaye kaplı Suluk (yenisi yaklaşık 30Eu dur)
Sigma Yol bilgisayarı
Diğer Özellikler:
Bisiklet yaklaşık yaklaşık 700 km (200 km de bilgisayar resetlenmiştir, şu anda 500 gösteriyor) olup, tamamen şehir içi kullanımına göre özelleştirilmiştir. Arazi deneyimi yoktur. Tamamen Anadolu yakası sahilinde kullanılmıştır.
Al. Gövdeyi etkileyebilecek bir kazası yoktur,park esnasında düştüğü için Sağ gidondan elcik tarafından hafif darbe görmüştür.
Mekanik bakımı yapılıp verilecektir. (Zincir, göbek yağlamaları, gidon yatak yağlamaları)
Akort durumu iyidir,
Lastik diş derinlikleri ön arka yaklaşık eşittir.
Balatalar iyi durumda olup, arka balata sizi (benim kullanımıma göre) 400-500 km kadar götürür. ön balata daha iyi durumda.
Ara bir modeldir, yarı profesyonel bir bisiklettir, Şehirler arası kullanıma uygundur.
Yağmur lastiği takılıdır, hızınıza yaklaşık 5 km etki eder
Arazi kullanmak istiyenler lastikleri ve frenleri değiştirmek durumundadır.
Model değiştireceğimden dolayı satıyorum.
Ekipmanlı Fiyatı :450 TL dir
Ekipmansız Fiyatı : 350 TL dir.