Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
mecidiyeköyde hava kapandı, hafif yağmur çisidiyor.

Scudo
yiyelim yiyelim yiyelim - diyececeğim yine bir işim çıkar dumur olurum o yüzden benden yorum yok. :) sürpriz olsun :D

ama mangalıda amma özledik ama dimi. ;)

süleymancım cuma mangal güzel bir fikir, listeyi şimdiden oluşturabilirsin.

iyide ayhan ağbi hani ciğ köfte yemeye gidecektik ?

hepsi üst üste geliyor geldimi :boese153:

Yarın tur var mı Varsa Ben bisikleti dükyana götürüyüm diyorum. Beyazıttan Katılırım Ne yapıyoruz Bir Karar Varmı Kaptan ?

Yarın ki muhtemel tura beni de ekleyin. Sucuk-ekmek:lick3: :smily143: :crazy292:

şimdi beyler yarınki sucuk ve köfte ekmek partisine kimler katılıyor elleri bir görelim,kaptan sen hem fikirmisin onu söyle,bırak çiğ köfteyi,içinde et olmayan şeye,köfte demem ben

Yarın yokum,
halı saha maçına gidiyorum.

@Süleyman Ağabey,
aramışsın, duymadım, sabah gördüm.

Not;
Yarın için bir kaç parça tahta bulun ateş yakarken lazım olur! ;)

Mangal Varsa Ve Hava Yağışlı Olmazsa Bende Varım :)

@Levent_K

MAÇ OLAYINI BİZ DURDURDUK SEN DEVAM ANLAŞILAN KARDEŞİM :)

@VOLKANRR

volkicim yarın hava süper olacak,yağmurda yok gel muhakak

cuma akşamı mangal partisi katılımcı listesi
1. Kaptan
2. süleyman
3. volkanrr
4. levent (maçtan sonra hazıra konacak):D
5. alper
6. sefa
7, fatihgüven

@nighteagle1

maçtan sonra gelirim inşallah,

devamlı değil zaten bu haftalık.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde ne zamandan beri hasretini çektiğimiz mangal partilerine yılın ilk mangalını bol sucuk-ekmek löpleterek açıyoruzzzzzzzzzzz :D

malzeme alımı gurup toplanınca belirlenip marketten alınacaktır,fanta serbesttir.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 06.03.2009 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak yağmurluklarınız almanızda fayda var

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

cuma akşamı mangal partisi katılımcı listesi
1. Kaptan
2. süleyman
3. volkanrr
4. levent (maçtan sonra hazıra konacak)
5. alper
6. sefa
7, fatihgüven
8. haşim
9. ayhan
10. ramazan (bisikletsiz)
katılımcılar lütfen adını listeye yazsın,hadi listeye eklenmesini beklediklerimiz,koray,selim,independent fatih, hgündüz,ümit,özgür,temu,gökmen , mehmet,,deniz, ozan,yalçın,cemil,hüseyin.................daha ismini saymadıklarım hadi ekleyin isimlerinizi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri