Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeee ;)

sağlık sıhhat neşe dolu bir gün dilerimmmmmmmmmmm :)

fatih şimdiden hayırlısı olsun,ama ben fanta içmem ama mangal başında dururum :boese153:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
alpercim sana bir tavsiye 1 litre benzin, 1 litre mazot alacan küçük bir bidona koyacan ikisin birlikte karışması lazım, püskürterek kullanacağın bir madde kullanarak küçük fırçayla temizlecek sonrada normal yıkayacksın.yağın-kirin-pasın yıkmasını sağlar(mazot)temizlim aymasını ve kolay uçması sağlar(benzin)sonra deterjanlı suyla yıka kadi sana kolay gelsin.:D

not:bu işlemleri bisiklet için uygula

Haşim abi tavsiyen için teşekkürler. Hemen uygulayacağım. Diğer giysilerde problem yok bir tek forma lekeyi tuttu. Onu da hallederim inşallah.

Ayhan abicim sana da tavsiyen için teşekkürler. Bisiklette çamur namına birşey kalmadı. Eve gider gitmez temizledim. Pırıl pırıl oldu ama kamyondayken kadro çizilmiş ufakça. Çok moralimi bozdu. Bir daha kamyona koyarsam t.p olayım.:D

• Beğen
ayhan ağbi dediğin karışımı yalnız mazot kullanarak yarıştan önce bisikleti güzelce mazotladım.

yarış sonunda bisikleti yıkamak çok kolay oldu,bir nezdede olsa çamurun bisikletten ayrılmasını sağlıyor.

birde zincir-pas-yağ temizleme spreyleri satılıyor,ondanda edinmenizi tavsiye ederim.motorcu dostlarımız kullanıyordu.

• Beğen
teşekkürler kaptan, ama masraflı oluyor. daha şu an erken, :D

tünaydın arkadaşlar:)güzel güneşli bir istanbul.şeytan arada dürtüyo sen bu halinlede çıkar dolaşırsın.bak sen bisikletini özledin o seni özledii birşeycik olmaz diye ama şeytana uymicam:D

ramazan ağbi,uyma şeytana sen boş ver otur evinde mis gibi çayınıda demle ve geç tv'nin karşısına izdivac programlarını seyret :D :D

Günaydın Avrupa :)
Dün bütün gün kapalıydı forum..

Günaydınlar AYPG.:)
Herkese hayırlı işler, hayırlı sabahlar.

Çamurlu forma sorunsalı hala devam etmekte. Acaba formanın kumaşında mı bir problem var diye düşünmeye başlıyorum.:mad:

Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler herkese

Güneşli ve güzel bir İstanbul sabahından herkese selamlar, sevgiler.

Akşama bir kıpırdanın da, ufak da olsa bir tur atalım hadi bakim.

Nedret organize et, ben çıkıyorum birazdan. Akşam gelince ayrıntıları incelerim. ;)

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler gününüz güzel, mutlu ve bol kazançlı geçsin.:D

mecidiyeköyde hava güneşli ,sıcak gündüz ve akşam turları için uygun bir hava bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Nedret Günaydın

günaydın arkadaşlar:)yine güzel ve güneşli bir istanbul.
kaptan tv den izlemeyi bırak neredeyse gidip canlı programlara katılıcam artık:D:D
alpercim okudugum kadarıyla leke sorunu devam ediyomuş.tv de onca deterjan reklamları çıkıyo renkliler için vs.
bana kalırsa ya bismillah deyip denemeye başla:D
hem bu sayede kandırılıyomuyuz yoksa gerçeklerimi söylüyolar bizlerde ögrenmiş oluruz:Dhadi kolay gelsin

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee ;)

hava günlük güneşlik,çayırlara çıkıp atalım kendimizi sere serpe yatalım güneşe doğru. :)

• Beğen
Ramazan abi ilk sahtekar Kosla Oxi Action. İşe yaramıyor. O kadar reklam yapmışlar ama boş ürün yapmışlar. :D

• Beğen
alper lekeler için bir dene daha yaparmısın, öneri var bir leyene 1 litre süt koy lekeli kısmını süte yatır yaklasık 5-6 saat beklet sonra yıka sanırım lekeler çıkmış olacak süt lekeleri çürüterek çıkartacaktır. bir sene bunu,iyi dersler:D

Ayhan abi lekeler her yerde. Yarışta çamur değmedik yer kalmadı.:D Süt işini ilk defa duydum. Akşam annemden de onay alırsam deneyeceğim. Hiç derse gidesim yok bugün. Böyle güzel bir havada turu kaçırmak istemiyorum.

• Beğen
süt'mü :eek:

yaw siz sütü getirin ben içeyim onu lekeler içinde florya belediye tesisinde tuvalette sıvı sabunla yıkayıweririz beş dakkada :D

alper sen kazlı çeşmedeki midye dolmacıları iyi bilirsin ;) orayamı gitsek acaba :lick3: :lick3:

tamam sefa orayada gideriz :lick3:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri