Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
çok ama çok sağolun sevgili dostlarım.benimde dileğim en kısa zamanda iyileşmek ve çok fazla ara vermeden sizlerle yeniden pedallamak.

büyük geçmiş olsun Ramazan kardeşim umarım en kısa zaman da iyi olursun Avrupa Yakası senin gibi renkli bir kişiliği kısada olsa kaybetmenin üzüntüsünü çok fazla hissedecektir fakat tüm grup ve pedal dostları senin kalbinin bizlerle ve bizimkileri de seninle olduğunu hepimiz biliyoruz kordeşim kendine iyi bak
en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek dileğiyle sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Ramazan abi büyük geçmiş olsun daha kötüsü olmamış ya Allah korusun en kısa zamanda eski haline kavuşur inş.

• Beğen
çok sağolun sevgili dostlarım:)elimden geldigince(bu kırık parmaklı elden artık ne kadar gelirse:D ) çabuk iyileşip tekrar aranıza katılıcam inşallah.
ilgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler beni gerçekten çok sevindirdiniz.

Günaydın,
Ramazan geçmiş olsun, tedavini aksatma, eski haline en kısa zamanda dönmen dileğiyle arkadaşım.

• Beğen
günaydın avrupa yakası pedalşörleri,gününüz güzel,mutluluk içinde geçsinderden, hayırlı mesailer-iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava kar soğuğu var, yağış yok ama her an çiseleyebilir durumda, elimize çay-nescafemizi alıp camdan seyretmeklazım. :ci:

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Ramazan Okyay

ramazan ağbi ne diyorsun sen abicim,şok oldum harbiden.

Allah korumuş verilmiş sadakaların varmış,elini makineye kaptırmak çok feci bir şey.

ne kadar acı çektiğini tahmin edebiliyorum bu yaz polonezköy yarışında benim sadece parmağım çatlamıştı ve gebermiştim açıkçası.Allah sana dayanma gücü versin,acil şifalar dilerim.

her türlü konuda yardıma hazırım,bir telefon etmen yeterli.

tüylerim diken diken oldu,kimseye selam vermedim kusura bakmayın arkadaşlar.
biraz buruk olacak ama günaydın.

@Nedret Günaydın

çok sağol kaptan Allah eksikliğinizi göstermesin.her şerde bir hayır vardır diyerekten başa gelen bu talihsiz olayı çekicez artık.teşekkür ediyorum

hüoppp uyumayın bakayım :(

soğuk sizide mayıştırmasın,şu an dışarıda olmak olmak istemezdim.

ramazancım nasıl oldun biraz bilgi versene durumunla ilgili,büyük geçmiş olsun kardeş.:D

not:Haber Detayları

01.03.2009 Kaçkar Bisiklet Yarış Bilgileri

Yarış Tarihi: 01.03.2009

Kayıt Tarihi ve Saati: 01.03.2009 _ 09.00-09.45

Yarış Saati: 10.00

Yarış Yeri: Belgrad Ormanı Valide Bendi

Kategoriler: Elite, U 23, Junior, Master, +38, Bayan

YARIŞÇI ARKADAŞLAR VE KATILIMCILARA BAŞARILAR DİLERİM.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
benim rakiplerimden biri daha eksildi Ramazan ağbi :boese153: muhahah :D

tamam ağbi gelmiyorum demen yeterli idi :D:D

hafta sonu deli soğuk olacak,yarışa battaniye ile girsemmi acaba :7:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri