Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Soğuk ve yağışlı bir gün ile haftaya merhaba diyen bir İstanbul sabahından herkese selamlar, cümleten hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
"avrupa yakası"

günaydınlar herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

kıyıköyden saray ve vizeden kucak dolusu kar getirdim herkeseeeee :)

tüfek avcılığının son hafta sonunuda kar içinde ormanda köpek eşliğinde soğuğu doya doya yaşıyarak,tüfekle kara avcılığı sezonunu kapatmış bulunuyorum :(

yeni sezona kadar tüfeğimin bakımını yapıp kaldırdım,nisanda açılacak olan balık avcılığına kadar olta ve ağ takımlarımı hazırlayıp sezona zıpkın gibi gireyim.

bisikletim hala yarış çamurları içinde duruyor. :(

günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın olsun hayırlımesailer ve iyi dersler.:D

mecidiyeköy ve diğer ilçelerde kar yağışı, onun yanısıra soğuk hava şartları hükümsürmektedir. çay ve nescafelerinizi alıp camdan bakmanızı öneririm iyi günler.:D :ci:

@Nedret Günaydın

Evet, kayıp kaptan nihayet kendini gösterdi. Ormana gittiğini duymuştuk, 1 haftadır haber alamayınca endişelenmeye başlamıştık Nedret. :rolleyes: :)

orman içindeyken

sadece rüzgarın ince bir sesini duyuyorsun
yüzüne vuran rüzgarla beraber koşuşturan kar taneceklerini hissediyorsun
ürkütücü ve alabildiğince dağ içlerinde kaybolup giden bir ağaç ordusu
kar kaplı kurumuş dalların üzeri ve muazzam bir görüntü çevreliyor dört bir yanı
şehirde hapis hayatı yaşıyan benim gibi biri için ve kaybedilen bazı şeylerin acısını çıkarmak için
gözlerimi bile kırpmıyorum zamanın boşa gaçmemesi adına
dizlerime kadar çukurlarda birikmiş buz gibi suların içine girip çıkıyorum
sırılsıklam ıslanmama rağmen her şeyden o kadar çok keyif alıyorumki
bulunduğum ortamı terk edip şehre dönmek içimi sızlatıyor.

@Nedret Günaydın

Kaptan ,naaaptın yaaa?Dağıttın abi bütün konsantrasyonumuzu sabah sabah!Gelde çalış abicim şimdi:)

@tanerxc500

Kaptan hala ormanın etkisinde Taner abi. Görünüşe bakılırsa o psikolojiden de hala çıkamamış gibi. Nasıl çıkılsın ki?

Hepimizin ihtiyacı var aslında böyle bir şeye. Alıp başını gideceksin bir hafta sonu.

Aslında, bu hafta sonu uzun bir tur yapalım arkadaşlar. Hava şartları ne olursa olsun. Bir güzergah belirleyelim, yükseklere çıkalım. ( özellikle kar görmek istiyorum )

Ne diyorsunuz?

@VOLKANRR

günün espirisi :D :D

hafta sonu uzun tur hava güzel olursa yapalım haşim,
bu sefer beylikdüzü-silivri rotasını kullanalım. değişiklik olur heğpimiz için,olmadı arnavutköy yaparız ;)

@Nedret Günaydın

Yapalım abi, sen yolları biliyorsun nede olsa. :crazy292:

http://lh3.ggpht.com/_9VITre-znKQ/SLJW15FBniI/AAAAAAAAC1g/VJ0QCL0AY3Y/s640/hpim7217ws4.jpg

Ama mutlaka yapalım, uçsuz bucaksız ovalara içimden avazımın çıktığı kadar haykırasım gelir. :)

@Haşim Okyay

niye abisi maç olayı sonlandı geçen hafta cumaları serbestim çarşamba toplantılarınada ara verdim oldumu hehehehe

@Nedret Günaydın

hafta sonu son kaçkar yarışı var ama:) 1 Mart pazar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri