Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Günaydınlar Avrupa Yakası :)

Dün akşam yağmur camur,Sibirya sogugu demeyip pedal basan ayaklarınıza ...

Benim için çok anlamlı olan bu turda yanlız bırakmadıgınız için hepinize çok teşekkürler ederim..

Levent abi sanada ayrıca bir teşekkür ederim İKSİR içimizi ısıttı :)

Gelmeyip sucuğu,tatlıları,Fantaları kaçıran arkadaşlarımızada Bir hayli üzüldüm çok eğlenceli bir gece geçirdik. Onlarında Bizlerle olmasını isterdim,ama olsun canları sağolsun :)

@Temu; Bir ara fotoğrafları atarsan sevinirim.

Günaydın Avrupa Yakası

Dün akşam çok güzel bir geceydi, hepinize teşekkürler. Dondurucu soğuk altında güzel bir mangal oldu, Sefa kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere.

Beklenen resimlerin tümü : (link)

Soğuk, rüzgarlı ve yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese selamlar, sevgiler dostlarım.

Soğuk havaya rağmen geleneği bozmayan ve Cuma akşamında bizleri yalnız bırakmayan tüm abilerime ve kardeşlerime, ayrıca baklava ve iksir için Levent abime, tulumbalar için Alper kardeşime, fotoğraflar için de Temuçin'e çok çok teşekkürler.

Bu arada, doğum günü çocuğumuz Sefa'ya da bir kez daha iyiki doğdunlar. Unutamayacağın bir yaş günü olmuştur umarım Sefa.

Bu arada, bu da Süleyman abimizin Vat69 u :D

http://okyayhasim.googlepages.com/DSC03778.JPG

http://okyayhasim.googlepages.com/DSC03779.JPG

Süleyman abi ses ver de içim rahatlasın. ! :) Korkuyorum, su niyetine yolda bundan bir kaç yudum çekmemiştir inşallah. :eek: :D

resimleri göremiyommm çatlamak istiyommmmm :) nice yıllara sefa kardeşim :) kusura bakmayın maç iptal olur dedim gelirim bende sizlerle ama 9 kişi bile maç yapdık :)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Soğuk hava sınavı biraz etkiledi ama olsun, akşam çok güzeldi hava dışında..:)

Günaydın Avrupa Yakası

Koray nerelerdesin, bak neleri kaçırdın :D

@Hüseyin Gündüz

yahu arkadaş sır oldun gittin yaaa:Dnerelerdesin neler yaparsın vay götürmez olaydık seni çatalcaya:D:D
şaka biryana nerdesin be abii yüzünü gören ful XTR karbon topluyo:D:D

hüseyincim böyle arada bi yazda senden haberimiz olsun,ne yaparsın , ne edersin,nedir bu iş aşkı .,bu kadar parayı nereye koyacaksın anlamadım gitti.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri