Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
hepinize iyi akşamlar
bakıyorum tur için tüm hazırlıklar yapılmış
benim içinde götürün sucuk ve fantaları
bu akşam hava 4 derece hissedilen sıcaklık 1 derece
nem %81 rüzgar saatte 21 km hızla esmekte
gece 22:00 den itibaren yağmur beklenmektedir

mangal sefasını bu saate kadar bitirmeniz tavsiye olunur
hepinize afiyet olsun kazasız belasız sürünüzü tamamlayın

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Güneş gitti, hava serinledi arkadaşlar. Yağmur yağmadı ya, bizim sahil yoluna inip mangalı yakmamızı bekliyor. O zaman yağacak işte, demedi demeyin.:003: :D

Fatih, sakın sadece tayt giyip gelmeyesin ha. Donarsın bak. ;) :)

Her ihtimale karşı yanınıza yağmurluklarınızı almayı unutmayın dememe gerek yok herhalde. Sizler akıllı çocuklarsınız. :D

@Haşim Okyay

İnce giyinmem ama gelirsem tabi:D
Hava bozmasın da..:)

@AlperTemircan

En yakın zamanda temin et o zaman Alper. ;) Kışın yağmurluksuz olmaz. Bak, biz abimle gittik haşema aldık. :D Su, rüzgar, yağmur, çamur tınlamıyor hiç. :D

Şu haşemalar hakkında buluşunca ayrıntılı bir biçimde konuşalım abi. Şaka bir yana çok lazım.

@AlperTemircan

özellikle çamurda düşünce sanki kaydıraktan kayıyormuş hissini veriyor :D

beyler hava yağacakmı ,yoksa yağmıyacakmı,birisi yukardan öğrensin,ona göre yola çıkalım:D

volkan ,haşim ne diyonuz
volki sen geliyosun diye geliyom bak bi yamuk yapma sonra,mangal dediniz,fanta dediniz,toplantımı iptal ettim ona göre

@nighteagle1

Abi vallahi Allah'ın bileceği iş o Ne desem yalan olur şimdi. Tedbir bizden, taktir Allah'tan. :)

Bu arada, ben ufak ufak hazırlanayım. Akşama buluşmak ve görüşmek dileği ile dostlarım.

ya tamam her halikarda geliyorum,önce tekzenemi gelsem acaba,sentekzene gelicenmi haşim

Çıkma saatime kadar yağmazsa çıkıyorum, Burger'a gelirken başlarsa dönerim beni merak etmeyin:D
Ama eğer gelirsem zaten çoğu kişiden önce gelirim merak etmezsiniz:D

Temu; fotoğraf makinenin su geçirmez kılıfı varsa fotosuz olmaz sucuklar:D
Ama tabi yağmura dikkat, sen bilirsin :)

@nighteagle1

Tabii ki abi. Kafana göre abi, canın nereden istiyorsa oradan katıl. İstersen malum marketin önünden katıl. Kafana göre yani. :)

ölmek var dönmek yok tur yapılacak dostlar. fitbas durumundayız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri