Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
öğlen oldu hiç kimseden ses çıkmıyor :(

anlaşılan işler açıldı,kriz falanda kalmadı demektir bu :boese153:

muhahha :D

Scudo
mecidiyeköyde hava hafif kuru soğuk tam tur için güzel bir gün sayılır.:D

haşimcim fitbas durumdayım her an tura hazır vaziyette

@ayhan248

Ayhan abi bende tam geçen haftanın acısını cıkarmak için yanlız veya yanıma bulabilirsem birileriyle tur yapmayı planlıyordum. Acaba bu gün fazladan 1 tur mu yapsak havada kuruyken.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
ayhan ağbi

hava durumu kar geliyor diyor ama meterolojinin tahmini tutmaya bilir bu akşam için. :(

içi ısıtacak bir şeyler içmek gerekli nescafe çay v.s. gibi.

• Beğen
avet haklısın kaptan bir tur olsada akşam kurtlarımızı döksek derim alper kardeşimde hazır zaten.:ci:

Sol kürek kemiğimde inanılmaz bir ağrı var. Sanki bıçak sokuyorlar gibi, ve derin nefes alırken göğüsümün solunda da bir ağrı oluyor.

Parmağımla sol göğsüme bastırdığımda da hafiften ağrı yapıyor. Sanıyorum gece yatarken açıkta kaldı. Yel mi girdi nedir, yoksa gidicimiyim mi nedir. :smile043:

• Beğen
işyerindeki ağır toplar zaman erisinde kendini gösteriyorum haşimcim ondan halk arasında yel girdi değimi oluşuyor.geçmiş olsun diyelim.

Akşama tur yolu gözüküyor mu abilerim yoksa hava kararmadan kendimi dışarı atayım mı?:bilmiom:

Geçmiş olsun Haşim abi.

alper sen nerede oturuyorsun,
sanki dün seni gördüm gibime geldi ;) civardaki bisikletçileri tanıdığım için kafamda kurdum o kadar.

efes pilsenin alt tarafındaki tramvay yoludan ilerliyordu,gri bir kask ve çamurlukları takılı bir bisikletle.

bisikletin modeline bakma fırsatım olmadı,yanımda kız arkadaşım vardı göz ucuyla temas kurdum. ;)

Aksaray tarafındayım Nedret abi. Dün çıkmadım gerek yağmurdan gerekse soğuktan. Ama bugün soğuğa rağmen çıkmakta kararlıyım.:)

Beni caydırabilmek için son 10 dakika. Tura var mısınız yok musunuz?:D

Yok mu arttıran arkadaşlar.:D Hadi abilerim içinizdeki bisiklet aşkını ortaya çıkartın.:p

Abbas yolcu. Biraz gezeyim. Akşam tur olursa ona da gelirim.

• Beğen
dışarı çıktım 10dk lığına kafam üşüdü :(
keskin bir soğuk hakim ortama,çıkacak olanlar şapka takın ve çift eldiven giyin ;)

ben çıkmıyacağım hasta olmak istemiyorum zaten işler yok,birde müdürden bozuk hava dinliyemem :(

Avid fren kullanan arkadaşlar, ( Sefa, Temuçin, Yalçın, Alper ) bana bu balataları tutan o küçük parçadan 1 tane lazım. Var mı elinizde fazla?

Orjinal balata alınca yanında çıkıyor ama, şimdilik orjinal alamadım ( zaten yoktu :) ). Elinde olan varsa tez zamanda ulaştırsın bana.

@Haşim Okyay

İyi aksamlar Avrupa Yakası..

abi ben iki balatayıda Sefa'ların garajda çıkardım bisikletleri yıkadığımız yerin orda bıraktım.Sanırsam Sefa da oraya attı.O bilir bi bakarsa büyük ihtimal bütün hepsi ordadır.Mesajı görünce cevap atar.

Bende bir tane var Haşim abi ne zaman istersen, getirebilirim

selam avrupa yakası haşim abi onlar çöpe gitti ne yazıkkii bilseydim atmazdım ..

Size bir kardeş tavsiyesi siz siz olun ptt 'den kargo göndermeyin :mad:

@temu90

Sağolasın Temuçin. Zahmet verdik sana akşam akşam getirdin Tekzen'e kadar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri