Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın herkese.:p

Temu öyle bir araç olsa kim binecek kavgasından yarışa girecek halimiz kalmaz.:D
Bende sevgilime wurth'un zincir ve balata temizleyici spreylerini aldım. Bu senelik bunlarla idare etmek zorunda.:D

Scudo
Günaydın Dostlar ;

Bugün sevgililer Günü sevenlerinizle mutlu olursunuz inşallah.. :)

Aristotales amcam derki ;

"Sevmek acı çekmektir sevmemek ölmek.Sevmek zevktir ama yanlız sevilmenin hiçbir zevki yoktur."

Ben hepinizi seviyorum :eek: :)

Btl Seni Seviyorum....

Yağmurlu bir günden hepinize merhaba sabah sabah aşkla başladık sonumuz hayırlı olur inşallah..

beyler herkesin sevgililer günü kutlu olsun
beyler haşim ciğim bende sevgilime bir full bakım armağan ettim bike and out door da zaferin ellerinde nasıl

@AYTEKİN ERZAN

Hehe, süper abi. O'ndan mutlusu yoktur şimdi. :rolleyes: :) Senin için hazırlanıyor değil mi abi? Yarın birlikte gezersiniz, Zafer'e söyle güzel yapsın bakımını. :)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Sefa Yıldız

bırak şimdi edebiyat parçalamayı ne aldın kıza
o sana ne aldı
bana baba bi trainer geldi taxc stori t nasıl yarışlarda ısınmak için binebilirsiniz ama tabii beni araçla alıp götürmeniz ve getirmeniz gerekecek

@Haşim Okyay

maalesef yarın onu aldatmak zorundayım gerçi kuması var ne yapayım kırmasaydı kulak yolla mecburen yarın haşim

Hediyedir söylenmez ;)

hem ne önemi var 1 cümle yetmez mi ??

Kalbimizi vermisiz varmı daha güzel hediye ?

hem sevgililer günü 1 gün bana yetmez,biz kutlamıyoruz hocam bunlar birlikte oldugumuz her gün özel ..

bu arada sevgilime sd781 kardo almayı dusunuyorum eh artık haşim abinin dediği gibi sd781 den başkası paklamaz beni :D

@Sefa Yıldız

sefaacım 2009 modeli bekle derim.fiyatı ne olur bilmiyorum ama harika görünüyo:)ama yinede sen bilirsin tabiiki.grupta 781 lere 4.aranıyo:D:D

@Ramazan Okyay

Öyle valla Ramazan abi :)

15.02.2009 Florya Ormanı'na Antreman Turu İçin Listemiz ;

1) Nedret Günaydın (K)
2) Koray Karaman
3) ...

AYPG'nin turu varken B.ada'ya gitmem ben.:D

15.02.2009 Florya Ormanı'na Antreman Turu İçin Listemiz ;

1) Nedret Günaydın (K)
2) Koray Karaman
3) Alper Temircan
4) ...

@Sefa Yıldız

Sağolasın Sefacım. Daha iyileri sizlere inşallah.;)
Bu ayki bursu olduğu gibi gidona yatıracağım ama bu fiyata bu gidon bulunmaz. Aç kalacağım biraz ama olsun.:D
Yanlız montaj konusunda tecrübeli AYPG pedalşörlerinden yardım bekliyorum.:p

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Sefa Yıldız

Daha gidonu teslim almadım Sefacım. Satıcak arkadaşa da haftaya ulaşıcakmış.
Florya antremanı dönüşü zamanı ayarlayabilirsek görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Hava çok kötü şuan, yakıcı bir soğuk var. İnşallah yarın sabahda böyle olmaz. Yoksa antreman turu yalan olur benim için.:(

benim oğlan bakımda kızla gelirim eğer ada iptal olursa aslında evde trainer ım var ayıptır söylemesi ama önemli olan sizlerle olmak siz araziye dalarsınız bende asfaltta kızımla sprint falan çalışırım yada koşarım yada kaydıraktan kayarım sizi göreyim yeter

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri