Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeee ;)

dün sabah yalnız antrenmana çıktım florya ormanına kadar gittim ama içeri girmedim :)

bu akşam önemli bir etkinlik yapıyoruz ve imkanı olan herkesi beklerim arkadaşlarrr.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın öğretmeni ve Milli Eğitim Bakanlığı Onursal Danışmanı Refet Angın (94), tedavi gördüğü Bahçelievler Özel Hizmet Hastanesi’nde ziyarete gidiyoruz.
ayrıntıları duyuru bölümüne yazdım :)

Scudo
Günaydın,
Hastayım,
5 kalem ilaç yazdı işyeri hekimi,
çarşambaya düzelirsem, olmadı cumaya görüşürüz.
Dikkat edin,
havalar kötü, kollayın kendinizi..

@Nedret Günaydın

Nedret abi ben yürüyerek:D gelirim sekizde hastane önünde mi buluşuyoruz?

merhaba arkadaşlar,mecidiyeköyde hava açtı yalancı güneş var buralarda.

huopppppppppppp ???

nerdesiniz yaw , bu ne sessizlik fırtına öncesimi yoksa :D

kalkın dans edin müzikle çoşun yenileyin kendinizi :boese153:

kımıldaşın azcık :D

Hüooop ! Uyumayın uleeeyn ! :045:

Bisikletimin ve benim az bir işi kaldı ;) En yakın zamanda yanınızdayız dostlar :D

Kimseye karışmayın, sağlıcakla kalın..

:ci: haşim kardeş nerelerdesin. fab. taşınma işleri bittimi.mesai durumu devam ediyormu.

haşimcim salı günü merttin ekibi sultanahmete geliyor.köfte yemeğe ne dersiniz bizim avrupa yakasıda sultanahmette köfteleri lüpletse iyi olmazmı.

hadi arkadaşlar bir etkinlik işte, ne duruyoruz silkelenin şöyle bir kendinize gelinde katılalım hava patlamadan daha çok ararız bu günleri

neeee mangalmı :D :D

volkan ağbi duymasın fırtına falan dinlemez gelirrrr :D :D
savulun bre mangal başından volkan ağbiniz geliyor ;)

@Levent_K

selamlar avrupa yakası.hepinize hayırlı akşamlar.geçmiş olsun levent Allah acil şifalar versin.evet havalar tam hastalık havası.dikkatli olmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
iyi akşamlar, levent kardeşim sanada geçmiş olsun diyorum, cumaya iyileşmeye bak cumaya görüşelim.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Günaydın,
Uzun zamandır mangal yapmıyorduk, organize olunursa yapılabilir.
Aktif rol alamasamda araba ile gelirim. Yanlız bırakmam. :)

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası. Güzel ve güneşli bir Istanbul sabahından herkese selamlar.

Mangal işini netleştirin, belki son anda size katılabilirim. Mesai durumum olmasa bile, dün sol baldırıma raf demiri düştü. 1 hafta sahalardan uzak kalacağım gibi :D

Ama pazar gününe kadar iyileşir, bu pazarı es geçmeyellim. Aldırmayalım meteorolojiye felan ;)

Neyse, görüşmek dileğiyle dostlar..

OF OF Of Of Of Haşim abim'de sonunda Gelmiş :D
Uyumayın ULeyn !! :mad: Demesini bie özledik ya :D
Herkese Hayırlı GÜnler Bol Kazançlar Avrupa Yakası .!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri