Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Liste:
1-Levent
2-Ayhan
3-SEFA (Tesislere gelcem)
4-Koray ( Bir aksilik çıkmazsa )
5-Temuçin
6-Selim
7-R.Okyay
8- VOLKANRR
9-süleyman(tekzen veya bp den kat1l1r1m)

Liste:
1-Levent
2-Ayhan
3-SEFA (Tesislere gelcem)
4-Koray ( Bir aksilik çıkmazsa )
5-Temuçin
6-Selim
7-R.Okyay
8- VOLKANRR
9-süleyman(tekzen veya bp den kat1l1r1m)
10-Cemil ( Belki )

Hadi ben kaçtım..

evet arkadaşlar bol rüzgarlı bol muhabbetli güzel bir cuma akşamıydı:)ayaklarınıza saglık.hepiniz sagsalim evlerinize vardınız inşallah.görüşmek üzere
hayırlı akşamlar:)

evet ramo çok sükür yagmura yakalanmadik güzel bir cuma gecesi turunuda kazasiz atlattik,katilanlarin ayagina saglik.

bomba gibi bol lodoslu bir turdu katılan herkese teşekkürler sağlıcakla kalın.

güzel bir akşam daha geride kaldı katılan kardeşlerime teşekkürler :)

Günaydın Herkeslere AVrupa yakası Dün akşam gelemedim Levent abi gördü valla :D
Elim ayagım kalkmıyodu ,bi dahaki tura inş.

günaydın arkadaşlar.dışarıda gayet iyi bir hava var.
gitti güzelim pazar günü:( yalan oldu çatalca gezimiz:(:(

Ohooo, buralarda yeller esiyor be ya :D İyice saldınız siz kendinizi bakıyorum. Neyse, işleri yoluna koyunca hepinizin alırım tek tek ifadesini :D

Kalın sağlıcakla Avrupa Yakası. En yakın zamanda görüşmek dileği ile. Hepinizi özledim..

Hayırlı akşamlar Avrupa yakası Bir Duyuru yapayım herkezin haberi olsun başına birşey gelmesin ; Son günlerde gelen rüzgarlı kötü havalarda genel olarak buluşup çay içitiğimiz florya sahil yolları bugun inip tur atıp inceledim yollar perişan her yerde koca koca taş parçası haberiniz olsun güvenlik önlemlerinizi alın... Saygılar,Hayırlı akşamlaar..

@Séfa

uyarın için sagol sefacım da insan bi haber vermezmi yaa.bakın ben çıkıyorum biraz turlicam gelmek isteyen arkadaşlar gelebilirler.gelenlere çaylar benden:D:Dfilan demezmi.yattık koca gün evde:boese157: :ci:

@R.Okyay

Abi iyiki gelmemişşin yeşilköy tarafındaki can kurtaranların cıktıgı mekan yerle bir olmuş nerdeyse,o Yağ gibi kayıp gıttıgımız yol taşlarla dolu 1 git gel yaptım geri döndüm bisiklet gitmedi vallahi az daha düşüyodum kusura bakma haber veremedim :D Gelseydin Zaten Çaylar Benden di :D Saglık olsun bi dahakine inşalllah.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Ramazan abi kimsecikler yok bea :D
Gelecek pazar günü senle yada gelecek olursa bi göktürk turu yapalım güzel bi doğa havası alalım Dolanalım gelelim ne dersin ?

yağmurlu bir istanbul sabahından :ci: günaydın avrupa pedal grubu.Mecidiyeköyden selam,sevgi.saygılar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri