Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ayhan248

olur abicim bakalım.pazar gününden önce bakmamız lazım ama.bakarsın alırız çatalca turunda giyeriz:D bahaus bize yakın nerede var ben:bilmiom:

Scudo
@Koray Karaman

şayet yarın tur olursa ben katılamayabilirim arkadaşlar:(
bu arada Avrupa Yakası piyasalardanmı etkilendi nedir anlamadım bu aralar çok durgun yahuu:ci: önceden işten gelirdim sırf yarım saat gündüz neler konuşulmuş neler yazılıp çizilmiş onları okur takip ederdim.ama şimdi neredeyse ben yazıp ben okuyorum:4:şaka bir yana eski Avrupa Yakası hareketliligini özler oldum valla.bilmem siz nedersiniz

@kafile

vaaaay selim kardeşimde buralardaymıııış:)inşallah olurda bende gelebilirim.hatta gelebilirsem (hernekadar haşimin çaynın yerini tutmasada)size çay bilem demlerim:D

Uyumayın uleeyn ! :045:

Ben yokum ya, ortalık çok sessizleşmiş bakıyorumda. Az kaldı dostlarım, az kaldı :)

Pazar günü için planlarınızı yapın, ben hepsine varım. Gelişmeleri Ramazan abimden alırım zaten. Ama mutlaka çıkalım bi yerlere. ;)

Görüşmek dileğiyle Avrupa Yakası..

@R.Okyay

abi görüşemedik ya ne zamandır yarın yapalım güzel bi tur da sende gelmeye çalış çok güzel olur sen gel çay bahanesi olsun:)

Günaydın,.:)
Bu akşam, Pazar günü yapılacak faaliyetin detayları konuşulacak.
Kaçırmazsanız üzülmezsiniz.

@Levent_K

Abicim ben bu akşam gelemesemde siz kendi aranızda kararları alın bende haşim abim gibi hepsine okeyim ;)

günaydın avrupa yakası pedalşörler,:cool: alınan haberler doğrultusunda hafta sonu hava bozacakmış,:ci: cuma akşamını iyi değerlendirelim

@ayhan248

Katılıyorum, hafta sonu değil bisiklet, evden bile çıkılamayacak hava geliyomuş.
Bu akşam iyi ama, gelin, görüşelim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

gününüz güzel bol bereketli ve aşk sizden yana olsun :D

cuma turuna katılmayan volkan ağbi gibi bol yağlı olsunn :D :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Günaydın Avrupa Yakası

hava açık gözüküyor:) , akşam nereye gidiyoruz??

@Nedret Günaydın

sen volkan abinin yağlarına kurban ol emiii:D

selamlar arkadaşlar.cumanız mübarek,saglık sıhhatli,krizsiz bol kazançlı olsun inşallah:)pazar günkü hava raporuyla ilgili okuduklarım dogrumu yaaw:(
eee nedecouk şimdi çıkamicakmıyız yanii?Allah tan ümit kesilmez dostlar.bakarsınız ters bir rüzgar eser dagıtır üstümüzdeki bulutları:Dinnnnşallah bugünkü hava gibi olur pazar günüde.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Pazar yagmurda yagsa bi süleymaniye camiine karşı yemek yeriz bea abim :)
Dert ettiğin soruna bak bakalım inş. yagmaz.

arkadaşlar ben çıkıyorum
kayseriye gidiyorum iş nedeni ile acilen (sonumuz hayır olur inşallah) sonra görüşürüz kendinize iyi bakın.

arkadaşlar görüsmeyeli cok uzun zaman oldu bilemem beni hatırlıyan cıkarmı :)
bu cuma da aranızda olamıyacagım ama bundan sonraki haftalarda görüsücez ...
aranızda olmadıgım süre boyunca bisikletime el bile süremedim bakalım perfomansım ne kadar düstü

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Merhaba Meciyeköyden Hava Açık Ve Hafif Bir Rüzgar Var.tur Için Güzel Bir Akşam Olacak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri