Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
haşim-ramazan-süleyman-hüseyin-temu neredesiniz. hadibakalım listeye ismimizi yazalım gari :ci:

bu havaları ararız sonra arkadaşlar.

Scudo
Ayhan Abi sefa geliyor mu? :)
Numara dan eklemedin değil mi Sefayı? ;)

@Séfa

tamam sefaa getiririm.ama bu defada yamuk yaparsan haşim seni kesin yamultur ona göre:D:D bu arada haşim gelicekmi akşama bilmiyorum.gelirse çıkarız zaten beraber.akşama görüşürüz dostlar

Avrupa Yakası Pedal Grubu çarşamba Tur Listesi

Güzergah:

1-ayhan
2-selim
3-koray
4-levent
5-sefa
6-r.okyay
7-
8-
9-
10-

kaç kişi olduk bakam?sanırsam ramazan abiyle 6 kişi. inş. gelebilirim ramazan abi sen denemiştin tur hastalığa ilaç etkisi yapıyormu?:)

05354997644 gellicem yetişemezsem biri kesin ararsa sevinirim ..
Parçaları getircem ramazan abi :D
Oyum oyum oyulmak istemiyorum :D

öncü haşim nerede bilen varmı arkadaşlar

@kafile

selimcim turdan birkaçgün sonra iyileştim:)ama senin bünyen buna ne cevap verir bilemem. atalarımız boşuna konuşmazlar yaa 'çivi çiviyi söker'
istersen akşama gel birde sende deneyelim:D

@ayhan248

ayhan abicim ben haşimle görüştüm malesef katılamicak mesaisi varmış.hepinize çok selamları var.sefaaaa sana özellikle selam söyledi:D:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
saat 8:10 da bp nin orada olalım beraber mertere inelim.

@R.Okyay

ters tepki yapar mı abi acaba:D ama denemekte istiyorum ya işe yararsa:) bir kaç işim war yetişebilirsem gelcem

gidin gidin ben geri döndüm bardaktan boşalırcasına yağmur yagıyor.. saat 10 haşim abi çok sansız bı adamsın sen ya parçalar tamam ama yagmurdan cıkamıyorum :S

gittim giderken duş alıcam dedim. eve geldim kuru bir yerim yok en azından haşim abinin ızdırabından kurtulduk :D:D

@Séfa

Ehüehe ! :D

Ayaklarınıza sağlık cümleten dostlar. Ben hafta sonuna kadar aranızda olamayacağım. Gün ortasında giremiyorum, akşam da mesaiye kalıyorum. Hafta sonu size bir güzellik yapabilirim eğer bir etkinlik yapacaksak ;)

Burayı da sessiz bırakmayın emi, kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın..

Çok ıslak bir tur oldu. :) Katılan herkese teşekkürler..

Bu arada her Pazar sabahı Florya Ormanı'na antrenman var haberiniz olsun. ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri