Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet benden baklava yiyeceginiz dogru ama, bu baklava oglumun baklavası olacak:D
bu arada benim kardeşim öyle şeyler yapmaz.işi olmasaydı eminimki gelirdi.bakında görün gecikmelide olsa aramıza katılacak.

Scudo
Bugün benim buradan çıkmam 11-12 yi bulur. Sefa sen getir malzemeleri, Ramazan abime verirsin ;)

@Nedret Günaydın

Yaz bunu bir yere Nedret. Ben olmasam bile sizi yenebilecek güçteler ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Evet az önce bir telefon açtım haşim abilerin takımı 3 lük ve pota altı yıkıcak elemanı aramıza katttım :D
Gelsin baklavalar Yalçın buraya yalçın buraya oleyyyyyyyyyy :D

Sahada konuşcam, top kimde?

selim akşama saat-8,10 gibi bp nin önünden alırım seni ramazanda o saatte orda olursa onuda alırız. tamammı.:winkenlux

@temu90

Burger King in önünde/köşesinde bekleniyor Temuçin ;)

Kaptan açılış yapmamış bu saat olmuş :045:

Ne liste hazırlanmış ne bir şey yazılmış. Ulen iyiki bir yoğunuz he :045:

Muhaha ! :D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
temuçin biz z.burnu bp nin oradan saat:8,10 gibi geleceğiz arkadaşları oradan alıp, teksenin oraya gelecekiz.

ayhan abi senin dediğin galeria'nın ordaki bp mi??

@temu90

Yok hayır, Ayhan abinin dediği yer Zeytinburnu`nda. :D

Ayhan abi karıştırma ortalığı. :p :D

• Beğen
hayır z.burnu tranvay durağının oradaki bp yukarıda biz orada buluşup aşağı inişe geçerek geleceğiz.

• Beğen
tamam ben bahçelievler'den tekzenin oraya geliyorum orda beklerim

haşim aslında timuçin bizim pota altında oynaması lazımdı ben öyle düşünmüştüm, ama aksilik karşı takıma transfer olmuş.

Avrupa Yakası Pedal Grubu

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde basketbol oynuyoruzzzz

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Basketbol sahası.......

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 14.11.2008 cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri