Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
selamlar dostlar.demek fantaları içtiniz şarkı türkü söylediniz hıı.tam benim ortamımmış aslında:Dfantayla fena şarkı türkü söylerim:D:D sefacım naaptın sen pedallanmışsın yanlış okumadıysam.sen katıldınmı dünkü tura.eger öyleyse kocaman bir MAAŞALLAH sana:)
bu arada aranızda olamadım misafirim geldi.cuma basket maçını kaçırmak istemiyorum ama:)

@R.Okyay

Evet Abicim Pedalladım Kron Gitti Ama Elimde Taş gibi Geo'm Var :D
Güzel bir fantaladık,Benim furş yatağı çok güvenilir değildi ama yine'de idare etti yaptırmam lazım :S

@R.Okyay

merhaba ramazan takıma lokomotim bir oyun kurucu lazım onu sen gerçekleştireceksin.:winkenlux

günaydın avrupa yakası dosları, büyük güne bir gün kaldı.:smily143:

Aman allahım büyük bir sessizlik :D
Cuma gününün ızdırabı heralde.
haşim abi basketbol mu oynuyon sen ? :D

@ayhan248

lokomotifmi:eek: ben daha öncede söylemiştim ayhan abii.Allah kısmet ederse gelicem cumaya ama yiyici olarak:Dhıı bakarız oyuna lazım oldum güzel arkadaşlarımımı kırıcam.elimden geldigince oynarım tabiiki.zaten baskette elle oynanmıyomu sanki:D:D:D

iyi sefacım bukadar kısa zamanda toparlanmana sevindim valla.giden kron olsun boşver.hala bisiklet kullanabiliyosun.bu çooook ama çok daha degerli görüşürüz dostlar

heheheheh :D

elleriniz titriyor bakıyorumda karşı takım :boese153:

korkmayın yaw bu dostluk macı olacakkkk :D

@R.Okyay

Çok yoğunum abi, akşam mesai durumu da var.

Sinir harbindeyim ben, yaklaşmayın toz ederim adamı :boese157: :10: :box2: :eek: :D

niko ben 46 team dam umut abi kadro alacagim kadro ne tavsiye edersin

@Haşim Okyay

bu kadar çok parayı ne yapçan haşim kardeşim.cumaya bir problem çıkarma sakın rakipleri ezim gececeğiz. bu gün idmandayım.

@ayhan248

Abi yok, bizim para kazandığımız felan yok ki. Habire patronları zengin ediyoruz abi. :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
sON BİR DUYUM ALDIM
SORU CİDİ CARBON SİYAH AYAKKABI
BİLİN BAKALIM HANGİ ÜNLÜ YAKIŞIKLI BİSİKLETÇİNİN AYAĞINA GİRECEK ?
CVBI BİLENE FLORYA'DA BENDEN 3 BARDAK ÇAYYYYYYYYYYYYYYYY...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri